Alpha cursus weer van start

@alphanunspeet Alpha-cursus Nunspeet

De zomervakantie zit er (voor de meesten) weer op, de kids gaan weer naar school en het ‘normale’ ritme is weer begonnen. Hopelijk genieten we nog even van een mooie nazomer voordat we de klok weer verzetten.

Diverse activiteiten, kringen en cursussen gaan weer van start. Zo staan ook de deuren van de Alpha cursus weer uitnodigend open… er hebben zich inmiddels al meerdere deelnemers aangemeld.

Terugblik afgelopen cursus
We zijn in januari met 15 deelnemers gestart en hebben een fantastische tijd met elkaar gehad. Voor de onderlinge band was het wederom erg waardevol om eerst gezamenlijk te kunnen eten. Even ontspannen loskomen van het dagelijkse werk voordat we het over het onderwerp van die avond gingen hebben. Het mooie aan Alpha is dat mensen met verschillende achtergronden, leeftijden en ervaringen een onderlinge band opbouwen.
Bovenal zijn we erg dankbaar voor de overweldigende aanwezigheid van onze Vader, elke avond weer. We hebben duidelijk de kracht van het gebed mogen ervaren. Meerdere verlangens zijn in vervulling gegaan.
Één van de deelnemers die toch al jaren naar de kerk gaat getuigde: ‘ik zie het licht van de Heere Jezus en ik ervaar duidelijk meer van Zijn liefde’. En dat is toch prachtig als een jonge moeder dat gedurende de Alpha deelt! Met dezelfde groep hopen we in september door te gaan met de Bèta-cursus.

Wat ga jij komende winter doen? Alpha?
Wellicht heb jij tijdens de zomervakantie een moment stilgestaan bij de zin van jouw leven. Is er meer? Wat moet ik met het geloof? Is het waar wat er allemaal in de Bijbel staat?
Misschien helpt de Alpha-cursus je dan een stapje verder. Aansprekende vragen over het leven van de Heere Jezus, een relatie met God en het werk van de Heilige Geest. Dat is waar het tijdens de Alpha-cursus in 12 avonden en een weekend over gaat.
Iedereen is welkom. Wellicht ben je nog geheel onbekend met de Bijbel, of je zit al tientallen jaren trouw in de kerk; de Alpha-cursus is voor iedereen.
Deelname is geheel gratis… en er wordt voor je gekookt!
De startavond is op donderdag 21 september om 19:00 uur in de Rank. Je kunt je per e-mail aanmelden via aanmelden@alphanunspeet.nl. Heb je vragen? Kijk dan even op de site of bel even naar een van onderstaande telefoonnummers.

Oproep voor kokers
We hebben een mooie lijst opgebouwd met gemeenteleden die om de beurt een keertje koken. Daar zijn we erg dankbaar voor! Toch zoeken we nog een paar extra kokers. Zou jij een keertje op een donderdag een maaltijd voor 4-6 personen willen maken? Je kunt je hiervoor opgeven bij Gerda Huijbers.

Bid je mee?
Zoals al aangegeven is het bijzonder om te ervaren dat er een grote groep gemeenteleden wekelijks voor de Alpha-cursus danken en bidden. Wil je hierin betrokken worden? Stuur dan even en mailtje.

Wederom een flinke uitnodiging voor zowel deelname, kokers en bidders. We kijken uit naar jullie reactie en de mooie tijd die we van Hem mogen verwachten.

Hartelijke groet,
Namens het Alpha-team, Henri Aarten (0341-845038) en Henry van Olst (0341-842005)