Elfkerkentocht passeert Dorpskerk Nunspeet

Donderdag 22 juni fietsen Willem en Klaas Jan van den Belt een Elfkerkentocht vanuit hun woonplaats Rijssen naar Amersfoort. Op vrijdag 23 juni passeren ze rond 9.30 Nunspeet. De opbrengst van de sponsortocht is bestemd voor het Dabarwerk, het missionaire werk van de IZB op de campings.

Klaas Jan heeft een verstandelijke beperking. Zelfstandig fietsen is voor hem niet mogelijk. Maar samen met zijn vader Willem heeft hij al talloze kilometers afgelegd. Het tweetal fietst in juni in twee dagen van Rijssen naar Amersfoort. Niet in één rechte streep, maar in een dwarreltocht over de Veluwe. Onderweg passeren ze 11 kerken, o.a. Epe, Elburg, Wezep, Nunspeet, Harderwijk, Voorthuizen, Nijkerk, etc.  Op alle plaatsen waar ze komen willen de twee fietsers aandacht vragen voor het campingevangelisatie- en recreatiewerk van Dabar. En in het voorbijgaan hopen ze op een bijdrage voor het goede doel.
Een steuntje in de rug stellen ze op prijs.
Maak uw gift over op NL26 RABO 0302 2061 91, t.n.v. IZB, Amersfoort, onder vermelding van ‘Tandemboys’.