Ontmoetingen rondom je huwelijk

Trouwen-620x300

Ieder seizoen bieden wij – predikanten van hervormd Nunspeet – een serie avonden aan voor mensen die zich voorbereiden op hun huwelijk of nog niet zo lang getrouwd zijn. Het gaat dus om alle stelletjes uit de 5 wijken van onze gemeente! Dit seizoen is deze serie avonden gepland voor de periode na de jaarwisseling. Zie het als een stukje ‘service’ van de kerk en maak er een goed gebruik van! Deelnemers van vorige seizoenen kunnen jullie vertellen hoe fijn en opbouwend de avonden zijn!  We hebben de volgende data voor jullie, steeds op woensdagavond, behalve de 4e avond,  in de Opstandingskerk:

6 januari:     Huwelijk in Bijbels perspectief, ds. J. van Rumpt

3 februari:    Communicatie in het huwelijk, ds. D.J. ten Voorde

2 maart:        Huwelijk en seksualiteit / gezinsvorming, ds. G. Herwig

7 april:          Bidden en Bijbellezen in het huwelijk, ds. A. Bloemendal

11 mei           Onderwerp in overleg, ds. D. Rodenburg

Onze dringende vraag: Geef je op bij ds. J. van Rumpt met vermelding van je emailadres, zodat de communicatie tussen jullie en ons vlot verloopt. Uiteraard volgt er medio december nog een herinnering voor de 1e avond.