Interkerkelijk Gelegenheidskoor Refo 500

Op D.V. zaterdag 28 oktober (19.30 uur) a.s. organiseert de ‘Manifestatie van kerken Nunspeet’ een interkerkelijke bijeenkomst in de hervormde Dorpskerk rond de herdenking van 500 jaar Reformatie. Voor deze herdenking hebben zich 8 kerkelijke gemeenten aangemeld.
Naast samenzang willen we ook graag ruimte geven aan een interkerkelijk gelegenheidskoor.

We hebben de dirigenten Thom Hesseling en Wally Marchand bereid gevonden om de leiding van dit koor op zich te nemen. We stellen ons voor dat het koor 3 à 4 keer oefent en vervolgens op 28 oktober optreedt.
We hopen dat veel geoefende maar ook niet geoefende zangers mee willen zingen. Zij kunnen zich opgeven bij Thom Hesseling. Hij plant vervolgens een aantal data waarop gerepeteerd wordt.

Qua grootte van het koor denken we toch wel aan minimaal 30 zangers. Met de verschillende kerken moeten we dat aantal gemakkelijk kunnen halen.

Wie een instrumentale bijdrage kan en wil geven, kan dat ook even aangeven bij Thom. Hij kan dan bezien welke instrumenten hij kan inpassen.

Gezien de korte tijd vragen we je uiterlijk 20 september op te geven.