Communicatie – aanleveren kopij

Heb je input voor de website, nieuwsbrief, kerkblad of beamer? Stuur je bericht dan naar redactie@hervormdnunspeet.nl.

Binnen onze hervormde gemeente is de commissie communicatie druk bezig om de communicatie te stroomlijnen. De juiste communicatie via het juiste middel. We willen voorkomen dat een bericht op zondag wordt afgekondigd, wat net daarvoor op de beamer getoond is en die week ook in de nieuwsbrief heeft gestaan.

Daarom kan voortaan alle informatie naar redactie@hervormdnunspeet.nl. De commissie zorgt er  vervolgens voor dat je boodschap op de juiste plek getoond wordt. Ook voor vragen over jouw materiaal kun je naar dit mailadres mailen.

Communicatiemiddelen binnen onze gemeente:

• Website: ideaal communicatiemiddel voor praktisch alle informatie.
  • E-mailnieuwsbrief: trigger de gemeenteleden via een kort bericht in de e-mailnieuwsbrief dat doorlinkt naar het complete artikel op de website (op dit moment wordt deze alleen voor wijk Sionskerk verzonden, implementatie in de overige wijken is onder handen).
  • Kerkblad: communicatiemiddel met vooral bereik onder de wat oudere gemeenteleden.
  • Beamer: voor gebruik ter ondersteuning van de dienst en niet als willekeurig informatiekanaal.
  • Afkondigingen: enkel hoognodige berichten die extra aandacht vragen.

Enkele tips&trics voor het aanleveren van materiaal:

• Tekst graag aanleveren in een Word document.
  • Afbeeldingen als .jpg of .png (let op de kwaliteit van het beeld) en niet geplakt in een Word document.
  • Geef de commissie een klein beetje tijd (2 dagen) voor het plaatsen van de input op de website.
  • Input voor de nieuwsbrief donderdag voor 18.00 uur aanleveren.