Follow Me wijk Sionskerk

Wat is Follow Me?

Follow Me is een vorm van mentor-catechese voor 12- tot 16-jarigen en ontwikkeld door de HGJB. Elke les begint in de kerkzaal met een (powerpoint)presentatie over het onderwerp. Daarna gaan de tieners uiteen in groepjes met een vaste mentor. Iedere mentor eindigt de avond in z’n eigen groepje met gebed.

Waarom Follow Me?

Geloofsthema’s die aansluiten bij de leefwereld van tieners vormen het gespreksonderwerp en worden vanuit bijbels perspectief besproken en doordacht. De onderlinge relatie tussen de tieners, en de relatie van de mentor met de tieners speelt daarbij een belangrijke rol (gesprek in groepjes).

Wat is verder goed om te weten?

• Follow Me start op dinsdagavond om 19.00 uur en eindigt om 20.00 uur.
  • Dit seizoen (2017/2018) is het ook mogelijk om op een andere avond Follow Me te volgen.
  • Voelt uw kind zich beter op het gemak in een kleinere, huiselijkere setting? Ook daar zijn mentoren voor ter beschikking.

Vraag bij ds. Rodenburg naar meer informatie over Follow Me en de varianten.