Meisjesclub Sionskerk

Wat doen we allemaal

Een keer in de twee weken komen we met een gezellige groep meiden bij elkaar in de sionskerk. We kletsen met elkaar, zingen en praten met elkaar over een thema en besluiten de avond met een gezellige activiteit. We hebben voor dit seizoen alweer een heleboel leuke dingen gepland staan. Vorig jaar hebben we leuke spellen samen gedaan, een high tea gehouden, mooie kaarten gemaakt voor christenen die onderdrukt worden vanwege hun geloof enz…..

mc sionskerk

Klik op de afbeelding voor meer informatie