Alle groepen op een rij

sound

THE SOUND

Een super gezellige kerkelijke tienerclub voor jongeren van 12-16 jaar. Elke vrijdagavond om de twee weken. We volgen een leuk en leerzaam programma, doen te gekke spellen en maken er een beestenboel van 😉 Na de avond komt er chips en drinken op tafel en kletsen we nog leuk na. We gaan ook elk jaar samen op kamp.
Heb je zin om eens te komen kijken? Dat vinden wij super leuk! Stuur ons dan een berichtje!

Voor wie: Jongeren 12+
Waar: De Rank
Wanneer: Elke vrijdagavond om de twee weken
Tijdstip: 19:30 tot +/- 21:15 uur
Info: Jan Pieter van der Weerd, tel. 06-29171493, pieterweerd@hotmail.com,

ROCK SOLID

Een te gekke club voor jongeren uit groep 8 t/m klas 2. Wij komen om de 2 weken op zondagavond bij elkaar in de opstandingskerk. Kom gerust een keer aan.

Voor wie: groep 8 t/m klas 2
Waar: De Opstandingskerk
Wanneer: Elke zondagavond om de twee weken
Tijdstip: 19:00 tot +/- 21:00 uur
Info: Lorianne van Cappellen, lorianne1991@hotmail.com

ELJADA

Tienergroep Eljada is een interkerkelijke tienergroep in Nunspeet. Iedere zaterdag komen ongeveer 100 tieners bij elkaar om samen met de 11 leiding, liederen te zingen onder leiding van een band, spellen te doen, te luisteren naar een praatje en meer te leren over God. Ook zijn er jaarlijks een paar activiteiten, o.a. kamp en de Eljadanight. Eljada betekent letterlijk ‘door God gekend zijn’ en dat is ook wat we de tieners willen leren, dat God ze echt kent!

Voor wie: Tieners
Waar: Dorpsherberg in Nunspeet
Wanneer: Elke zaterdagavond, behalve de laatste zaterdag van de maand
Tijdstip: 19:00 tot +/- 21:00 uur
Info: www.eljada.net

facebook-icontwitter-icon

JV-NIEK

JV NIEK, een vereniging van en voor jonge mensen. We zoeken gezamenlijk naar antwoorden op vragen die ons bezighouden, geloofsvragen maar ook actuele zaken uit de maatschappij. We staan midden in de wereld, net zoals jij. We zijn net als jij afhankelijk van Gods genade, en weten dat we het zelf niet allemaal kunnen oplossen, wel mogen we Hem erom vragen. Ben jij op zoek naar een positieve invulling van de vrijdagavond, zoek je steun in je geloofsleven van leeftijdsgenoten? Ook is er ruimte en tijd om elkaar te ontmoeten en het gezellig te maken. Kom eens aan op de vrijdagavond, je bent meer dan welkom!

Voor wie: Jongeren 16+
Waar: De Wheme
Wanneer: Iedere vrijdagavond
Tijdstip: Vanaf 20:15 uur

JV NIEK - Algemene informatie logo
eljakim

Eljakim

We verlangen er naar om God beter te leren kennen en Zijn plan met ons leven te ontdekken. Zoek je eenheid en verdieping? Een te gekke zaterdagavond? Wil je leeftijdsgenoten ontmoeten? Mooi relaties opbouwen? Dan is Eljakim helemaal voor jou!

De avonden zijn gevuld met goede muziek, samen God prijzen, workshops en bijbelstudies over interessante thema’s, gekke spellen, persoonlijke gesprekken, socializen, hangen en meer. Naast de avonden gaan we elk jaar op kamp en organiseren we evenementen als ‘Goodness actie’ en ‘Prayernight’.

Voor wie: Jongeren 16+
Waar: De Bron aan de Mr. Drostweg 6
Wanneer: Elke zaterdag, behalve de 1e zaterdag van de maand.
Tijdstip: Vanaf 20:00 uur
Info: www.eljakim.net

facebook-icon

Let’s Unite, ons eigen jongerenkoor!

Klik op het filmpje hiernaast voor een impressie van ons jongerenkoor Let’s Unite. Dit koor is begonnen in 2014 en bestaat inmiddels uit een prachtige groep jongeren die graag zingen over hun redder en verlosser Jezus

Het repertoire bestaat uit liederen zoals Hillsong, Jesus Culture, Opwekking, etc.

We repeteren op dinsdagavond in de Sionskerk.
Hou jij er ook van om samen te zingen en God groot te maken , kom dat gerust een keer vrijblijvend kijken en meezingen

Flyer koor Let’s Unite

Wil je ons boeken, doe dit dan hier
Boek ons hier