Kerkelijk Bureau

WELKOM OP HET KERKELIJK BUREAU!

Hier willen we u wat wegwijs maken in de structuur en de regelingen van onze Hervormde gemeente Nunspeet.

Graag leggen we uit wat het kerkelijk bureau voor u en jou kan betekenen. Onder het kopje kerkelijke regelingen vindt u een greep uit de meest voorkomende vragen waarop we een antwoord hebben gegeven. Maar ook met andere, meer specifieke vragen kunt u bij ons terecht. Op het kerkelijk bureau houden we ons met name bezig met de ledenadministratie en de financiële administratie.

We zijn iedere dinsdag- woensdag- en donderdagmorgen geopend van 9.00 – 12.00 uur. Ons kantoor bevindt zich in de Wheme, ds. de Bouterlaan 5 (achter de Dorpskerk).  U kunt bij ons terecht voor o.a. collectemunten, in- en overschrijvingen, een abonnement op het kerkblad of de kerkradio en tal van andere zaken.

 

 

Wat wij geloven

Jezus zegt: IK BEN DE WEG, DE WAARHEID EN HET LEVEN (Bijbel, Johannes 14 vers 6)

Is dat niet veel te stellig, te pretentieus? Wie kan dat bewijzen? Wie zou er zoiets van zichzelf durven zeggen?

En toch geloven wij dat dit waar is. Wie Jezus volgt, ontdekt pas echt wat leven is. Want Hij vertelt en laat zien wie God is. Hij meent wat Hij zegt en daarom kun je Hem altijd vertrouwen. Hij heeft het goede met je voor, want Hij houdt van ieder mens.

Wie is Jezus? Hij is de zoon van God. Hij is de persoon in wie God zelf naar deze aarde kwam, ongeveer 2000 jaar geleden. Hij is de Christus, dat betekent “Gezalfde”, want Hij is door God gezonden om het kwaad van deze wereld te dragen en weg te nemen. En er valt nog veel meer over Hem te vertellen, want nooit raken we uitgepraat en uitgezongen van wie Hij is en wat Hij doet. …Lees verder

Van harte welkom!

Welkom op de website van Hervormd Nunspeet voor jou en andere geïnteresseerden; laagdrempelig en uitnodigend van karakter. We zijn erg benieuwd naar je reactie.

Reageer op de site

Één van onze diensten bezoeken?

Bezoek één van de diensten

Copyright 2017 Hervormd Nunspeet