Kerkelijk Bureau

WELKOM OP HET KERKELIJK BUREAU!

Hier willen we u wat wegwijs maken in de structuur en de regelingen van onze Hervormde gemeente Nunspeet.

Graag leggen we uit wat het kerkelijk bureau voor u en jou kan betekenen. Onder het kopje kerkelijke regelingen vindt u een greep uit de meest voorkomende vragen waarop we een antwoord hebben gegeven. Maar ook met andere, meer specifieke vragen kunt u bij ons terecht. Op het kerkelijk bureau houden we ons met name bezig met de ledenadministratie en de financiële administratie.

We zijn iedere dinsdag- woensdag- en donderdagmorgen geopend van 9.00 – 12.00 uur. Ons kantoor bevindt zich in de Wheme, ds. de Bouterlaan 5 (achter de Dorpskerk).  U kunt bij ons terecht voor o.a. collectemunten, in- en overschrijvingen, een abonnement op het kerkblad of de kerkradio en tal van andere zaken.