Collectemunten

Collectemunten:
Op het kerkelijk bureau zijn collectemunten te koop, die voor alle collecten in onze gemeente gebruikt kunnen worden. Voor de waarden van € 0,70 en € 1.25 zijn er munten in zakjes van 50 of 100 (0,70 ct) en 24 (1,25 ct). Denkt u bij het vieren van jubilea, de dank- en biddagcollecten ook eens aan de munten van € 2,50; € 5,00 en € 10,00. Deze zijn per stuk te verkrijgen op het kerkelijk bureau. Alle munten kunnen overigens naast de collecten, ook gebruikt worden voor bijv. een gift voor het verjaringsfonds, catechisatiebussen, oppasdienst etc. De kwitanties kunt u gebruiken als bewijsstuk bij uw aftrek inkomstenbelasting.

Online bestellen van collectemunten: via www.skgcollect.nl/44 kunt u uw collectemunten ook online bestellen. U betaalt via Ideal en enkele dagen later kunt u de munten  ophalen op het kerkelijk bureau of laten bezorgen via de brievenbesteldienst.