Collectemunten

Collectemunten:
Op het kerkelijk bureau zijn collectemunten te koop, die voor alle collecten in onze gemeente gebruikt kunnen worden. Voor de waarden van € 0,70 en € 1.25 zijn er munten in zakjes van 50 of 100 (0,70 ct) en 24 (1,25 ct). Denkt u bij het vieren van jubilea, de dank- en biddagcollecten ook eens aan de munten van € 2,50; € 5,00 en € 10,00. Deze zijn per stuk te verkrijgen op het kerkelijk bureau. Alle munten kunnen overigens naast de collecten, ook gebruikt worden voor bijv. een gift voor het verjaringsfonds, catechisatiebussen, oppasdienst etc. De kwitanties kunt u gebruiken als bewijsstuk bij uw aftrek inkomstenbelasting.

Online bestellen van collectemunten: via www.skgcollect.nl/44 kunt u uw collectemunten ook online bestellen. U betaalt via Ideal en enkele dagen later kunt u de munten  ophalen op het kerkelijk bureau of laten bezorgen via de brievenbesteldienst.

Wat wij geloven

Jezus zegt: IK BEN DE WEG, DE WAARHEID EN HET LEVEN (Bijbel, Johannes 14 vers 6)

Is dat niet veel te stellig, te pretentieus? Wie kan dat bewijzen? Wie zou er zoiets van zichzelf durven zeggen?

En toch geloven wij dat dit waar is. Wie Jezus volgt, ontdekt pas echt wat leven is. Want Hij vertelt en laat zien wie God is. Hij meent wat Hij zegt en daarom kun je Hem altijd vertrouwen. Hij heeft het goede met je voor, want Hij houdt van ieder mens.

Wie is Jezus? Hij is de zoon van God. Hij is de persoon in wie God zelf naar deze aarde kwam, ongeveer 2000 jaar geleden. Hij is de Christus, dat betekent “Gezalfde”, want Hij is door God gezonden om het kwaad van deze wereld te dragen en weg te nemen. En er valt nog veel meer over Hem te vertellen, want nooit raken we uitgepraat en uitgezongen van wie Hij is en wat Hij doet. …Lees verder

Van harte welkom!

Welkom op de website van Hervormd Nunspeet voor jou en andere geïnteresseerden; laagdrempelig en uitnodigend van karakter. We zijn erg benieuwd naar je reactie.

Reageer op de site

Één van onze diensten bezoeken?

Bezoek één van de diensten

Copyright 2017 Hervormd Nunspeet