Kerkbalans

Voor dit jaar is een bedrag begroot van € 620.000,-. Als u zich verbonden voelt met het werk van onze hervormde gemeente Nunspeet doet u dan dit jaar ook weer mee met een ruimhartig gebaar voor Kerkbalans 2017?

Wat zou het mooi zijn als u van uw overvloed € 5,- per maand meer kunt geven dan vorig jaar zonder dat u dit aan het einde van het jaar merkt. Zodat we in 2017 en volgende jaren het budget voor 5 predikantsplaatsen (hoe dit op termijn ook ingevuld wordt), 4 kerkgebouwen met zaalruimte en de Rank ten behoeve van wijkgemeente Dorpskerk-Noord kunnen blijven handhaven. Mocht u op een kring merken dat een lid deze € 5,- per maand echt niet kan missen, is het dan een suggestie om met andere leden af te spreken dat u deze € 5,- deelt en voor hem of haar zult overmaken. Op deze wijze wordt geloofsgroei verbonden met het diaconaat.

Dankbaar kunnen we op dit moment vermelden dat het bedrag voor 2016 uiteindelijk ruimschoots gehaald is. Dat geeft ons moed om voor 2017 de actie weer met vertrouwen tegemoet te zien!

Overweegt u een toezegging of donatie te doen dan kan dat o.a. via de button hiernaast of de volgende link http://www.skgcollect.nl. Op deze site vindt u de actie KERKELIJKE BIJDRAGE 2017. Er wordt gevraagd naar een registratienummer. Indien u nog geen registratienummer heeft, kunt u deze opvragen bij het kerkelijk bureau. U heeft meerdere opties, nl. gift/donatie, bijdrage of toezegging. Kiest u bij voorkeur voor de tweede of derde optie. De optie ‘bijdrage’ is een eenmalig bedrag dat ook direct via een Ideal-betaling wordt afgerond. Bij de optie ‘toezegging’ heeft u de keuze uit verschillende betalingsmogelijkheden en kunt u eveneens het aantal termijnen aangeven.

Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage.