Kerkbalans

Voor dit jaar is een bedrag begroot van € 620.000,-. Als u zich verbonden voelt met het werk van onze hervormde gemeente Nunspeet doet u dan dit jaar ook weer mee met een ruimhartig gebaar voor Kerkbalans 2017?

Wat zou het mooi zijn als u van uw overvloed € 5,- per maand meer kunt geven dan vorig jaar zonder dat u dit aan het einde van het jaar merkt. Zodat we in 2017 en volgende jaren het budget voor 5 predikantsplaatsen (hoe dit op termijn ook ingevuld wordt), 4 kerkgebouwen met zaalruimte en de Rank ten behoeve van wijkgemeente Dorpskerk-Noord kunnen blijven handhaven. Mocht u op een kring merken dat een lid deze € 5,- per maand echt niet kan missen, is het dan een suggestie om met andere leden af te spreken dat u deze € 5,- deelt en voor hem of haar zult overmaken. Op deze wijze wordt geloofsgroei verbonden met het diaconaat.

Dankbaar kunnen we op dit moment vermelden dat het bedrag voor 2016 uiteindelijk ruimschoots gehaald is. Dat geeft ons moed om voor 2017 de actie weer met vertrouwen tegemoet te zien!

Overweegt u een toezegging of donatie te doen dan kan dat o.a. via de button hiernaast of de volgende link http://www.skgcollect.nl. Op deze site vindt u de actie KERKELIJKE BIJDRAGE 2017. Er wordt gevraagd naar een registratienummer. Indien u nog geen registratienummer heeft, kunt u deze opvragen bij het kerkelijk bureau. U heeft meerdere opties, nl. gift/donatie, bijdrage of toezegging. Kiest u bij voorkeur voor de tweede of derde optie. De optie ‘bijdrage’ is een eenmalig bedrag dat ook direct via een Ideal-betaling wordt afgerond. Bij de optie ‘toezegging’ heeft u de keuze uit verschillende betalingsmogelijkheden en kunt u eveneens het aantal termijnen aangeven.

 

Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage.

 

 

 

 

 

 

Wat wij geloven

Jezus zegt: IK BEN DE WEG, DE WAARHEID EN HET LEVEN (Bijbel, Johannes 14 vers 6)

Is dat niet veel te stellig, te pretentieus? Wie kan dat bewijzen? Wie zou er zoiets van zichzelf durven zeggen?

En toch geloven wij dat dit waar is. Wie Jezus volgt, ontdekt pas echt wat leven is. Want Hij vertelt en laat zien wie God is. Hij meent wat Hij zegt en daarom kun je Hem altijd vertrouwen. Hij heeft het goede met je voor, want Hij houdt van ieder mens.

Wie is Jezus? Hij is de zoon van God. Hij is de persoon in wie God zelf naar deze aarde kwam, ongeveer 2000 jaar geleden. Hij is de Christus, dat betekent “Gezalfde”, want Hij is door God gezonden om het kwaad van deze wereld te dragen en weg te nemen. En er valt nog veel meer over Hem te vertellen, want nooit raken we uitgepraat en uitgezongen van wie Hij is en wat Hij doet. …Lees verder

Van harte welkom!

Welkom op de website van Hervormd Nunspeet voor jou en andere geïnteresseerden; laagdrempelig en uitnodigend van karakter. We zijn erg benieuwd naar je reactie.

Reageer op de site

Één van onze diensten bezoeken?

Bezoek één van de diensten

Copyright 2017 Hervormd Nunspeet