Radio Contact

In 1966 begonnen een paar mensen met programma’s maken voor de kerktelefoonluisteraars. Op een zolderkamer! Wie had toen kunnen denken dat er ruim 50 jaar later een professionele studio zou zijn en dat het team is uitgebreid naar 20 medewerkers, die daarbij weer hulp krijgen van een groep gemeenteleden om invulling te geven aan de programma’s.
Met de komst van de nieuwe Wheme, krijgen wij een nieuwe studio. Hiervoor is geld beschikbaar, maar er zijn altijd onvoorziene kosten, waarvoor geld nodig is. Wij bevelen dan ook van harte de collecte bij u aan.

Met veel plezier en enthousiasme worden er elke week programma’s gemaakt en uitgezonden via de kerkradio op maandagavond en woensdagmorgen. We zijn te beluisteren op de 1e en 3e dinsdagavond van de maand via RTV Nunspeet. En één keer in de maand op zondagmorgen via RTV Nunspeet.
Voor deze avonden kunnen verzoekjes worden aangevraagd. Wie verrast u met een mooi lied? U kunt hiervoor bellen naar het kerkelijk bureau of mailen naar radiocontact@hervormdnunspeet.nl

Voor de kerkradio luisteraars in Nunspeet en Hulshorst verzorgen wij uitzendingen op de volgende tijden:

Maandagavond
Het maandagavondprogramma begint om 19.00 uur. Op de maandag wisselen het verzoekplatenprogramma en het programma Contact Meditatief elkaar af: de ene week wordt het verzoekplatenprogramma uitgezonden, de andere week het programma Contact Meditatief.
Contact Meditatief is een programma met een meditatie, welke wordt omlijst met muziek en gedichten.

Het programmaonderdeel Het Boek heeft een plaats in het verzoekplatenprogramma. Er wordt dan een (kort) verhaal voorgelezen.

Woensdagmorgen
Om 10.30 uur begint het programma van de woensdagmorgen. Er wordt een herhaling uitgezonden van het programma van de maandag ervoor.
Ook u kunt deze uitzendingen beluisteren, via www.kerkomroep.nl. Voor degenen die zijn opgenomen in het St. Jansdal ziekenhuis: zij kunnen met ons meeluisteren via het radiokanaal 34.

Radio Nunspeet

Via Radio Nunspeet verzorgen wij de volgende uitzendingen:

Zondagmorgen
Van 9.00 uur tot 12.00 uur. Eén keer per maand heeft Contact de uitzending op zondagmorgen via Radio Nunspeet. In deze uitzending wordt een kerkdienst uitgezonden uit een van de Hervormde kerken in Nunspeet en Hulshorst. In principe is dit elke eerste zondag van de maand.

Dinsdagavond
Elke eerste en derde dinsdag van de maand verzorgt Contact een avondvullend programma via Radio Nunspeet. De uitzending begint na het nieuws van 18:00 en duurt tot het nieuws van 23:00 uur.

Onze uitzendingen via Radio Nunspeet kunt u via de kabel beluisteren op 93,1 FM en in de vrije ether op 105,9 FM.