Neem gerust contact op voor vragen en opmerkingen

De kerkenraad van de Kapel Hulshorst vergadert iedere maand, doorgaans in de derde week op donderdag. Voorafgaand aan deze vergadering maakt het moderamen (dagelijks bestuur) de agenda op en worden de agendapunten voorbereid. Indien u vragen heeft, opmerkingen of suggesties dan horen wij die graag. We zullen dit dan meenemen bij de eerstvolgende vergadering. Uiteraard mag u verwachten dat we er bij u op terugkomen.

Ook als u op andere wijze in contact wilt komen of u wilt graag dat wij contact met u opnemen, dan kunt u dit laten weten aan de scriba van de kerkenraad. Bijvoorbeeld u wilt liever niet de vraag per email stellen of juist expliciet met één bepaalde persoon in contact komen. Geeft u dit dan aan bij de scriba, uiteraard zonder de expliciete vraag te stellen. Liever wel erbij te vermelden wat het onderwerp is en wie u graag wilt spreken.

Alle vragen, opmerkingen en suggesties worden vertrouwelijk behandeld. Alleen met uw goedkeuring wordt uw vraag aan derden doorgegeven indien dit noodzakelijk wordt geacht vanwege het onderwerp of vraag.