Beleidsplan

Als wijkgemeente en wijkkerkenraad hebben wij samen opgetrokken om een beleidsplan voor een nieuwe periode t.b.v. onze wijkgemeente op te stellen. Terugkijkend mogen we dankbaar zijn voor de goede ontmoetingen, gesprekken en de input voor het op te stellen beleidsplan. Dit alles mochten we doen vanuit een onderlinge verbondenheid en bovenal vanuit het Woord van God.

Met al deze bouwstenen hebben we als kerkenraad een conceptbeleidsplan 2013-2017 met als titel “Gedreven, Open en Dienend opgesteld.

Het opgestelde conceptbeleidsplan is geen afgerond document waarin alle besluiten al door de kerkenraad genomen zijn, integendeel. Wij zien het als een gezamenlijke trektocht in de komende jaren. Samen zoeken we naar wie we zijn en naar wie we zijn in Christus en naar onze missie in de wereld. De komende jaren zullen we als wijkkerkenraad en wijkgemeente regelmatig in gesprek zijn over thema’s die in het conceptbeleidsplan zijn opgenomen (zie verder onder: Visie en Missie).

Beleidsplan Sionskerk 2013-2017