Wonderworship

WonderWorship is een interkerkelijk initatief, waarin christenen elkaar ontmoeten en samenkomen om God te aanbidden en meer over Hem te leren. WonderWorship wil een plek zijn, waar men zichzelf kan zijn en zich volledig op God kan richten.

In de dienst aanbidden we God met muziek en zang en met behulp van een kernachtige boodschap door een spreker wordt het woord van God uitgelegd en praktisch toepasbaar gemaakt. In het komende seizoen wil WonderWorship inzoomen op het praktisch ‘christen-zijn’. In Mattheus 5:1 tot 8:1 wordt de bergrede omschreven. In deze bergrede stelt Jezus onze levensstijl aan de kaak, maar geeft Hij ook gelijk een alternatieve christelijke levensstijl. Op deze levensstijl willen we dit jaar verder inzoomen.

Zie voor meer informatie de kerkbode, op WonderWorship-facebook en op de website van wonderworship.

Heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u contact opnemen met:
Ronald Rouvoet (06-22890508)
info@wonderworship.nl