Bingo Avond

vrijdag 24 november 2023 19:30

Op D.V. vrijdag 24 november organiseert het TFT van de familie Selles een gezellig bingo avond voor de hele familie.

Maak kans op cadeaubonnen van verschillende winkels, speelgoed, cadeaupakketen en nog veel meer!
We beginnen deze avond om 19.30 uur en er is inloop vanaf 19.15 uur.

Deze bingo-avond wordt gehouden in de Opstandingskerk. We vragen € 5,- per bingokaart.

Tijdens deze avond zijn er ook drankjes en lekkernijen te koop.

Alle opbrengsten gaan naar het zendingswerk van de familie Selles in Costa Rica

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 20 november via susanhennink@hotmail.com met vermelding van naam, emailadres en aantal personen of door onderstaand formulier in te vullen.

De familie selles in Costa Rica

Familie Selles start in 2024 het project Yámipa. Een cursus voor lokale kerkelijke gemeenschappen om hen te helpen hoe zij de inheemse bevolking het beste kunnen bijstaan. Het is een langdurig project met de intentie dat het project ook zonder de inzet van de familie Selles op den duur kan voortbestaan. Susan: “Er zijn veel kerken, maar daar is niet altijd een samenwerking om samen het beste voor de gemeenschap te bereiken en deze te ontwikkelen. Daarnaast kent de regio Talamanca veel problemen op sociaal en economische gebied. Zonde voor een regio met een erg vruchtbare grond die een rijke landbouw zou kunnen hebben en daarmee in zelfredzaamheid zou kunnen voorzien.” 

Naast dit project wil de familie zelf een aantal andere projecten opzetten zoals Moeder/Kind groepen. Susan: “Knuffelen, met elkaar een boekje lezen en spelletje doen; voor ons is het vanzelfsprekend maar niet voor gezinnen in Talamanca. Wij willen workshops gaan geven onder andere over EHBO voor kinderen en financieel beheer van het dagelijks leven om zo jonge moeders ondersteunen.”
 

Informatie over het zendingswerk van de familie Selles kun je vinden op: nl.desellesincostarica.org, Missionary Life of hun Facebookpagina.