Winterwandeltocht 2023

zaterdag 04 februari 2023 09:00

Na 2 Corona jaren mogen en kunnen we als contactcommissie weer een Winterwandeltocht organiseren! Op zaterdag 4 februari a.s. hopen we met een groep enthousiaste  en geoefende wandelaars op stap te kunnen gaan. Er is een route uitgezet van ruim 20 km die gaat starten vanuit Harderwijk. Het is een rondwandeling die start en eindigt op hetzelfde adres: Vondellaan 26, 3842 EH (basisschool De Schakel).

Vanaf 9.00 uur staat de koffie/thee met koek klaar, om 9.30 uur hopen we op pad te kunnen gaan. Onderweg krijgt u een lunch op een verwarmde locatie met toiletten! Na deze "opwarming” gaan we weer op weg richting de startlocatie aan de Vondellaan. Daar is er een warme hap/ drankje en kunnen we samen afsluiten.

De kosten zijn €10,- p.p. te betalen op de dag zelf. U en jij kunt zich aanmelden voor deze tocht tot uiterlijk 1 februari ‘23 op de volgende mailadressen:
Hvdham.vlijm@gmail.com (Herma van den ham), contactcommissiekapelhulshorst@gmail.com of op de lijst bij de ingang van de Kapel te Hulshorst. Bij opgave graag uw naam en 06 nummer vermelden zodat we u / jou eventueel een berichtje kunnen sturen mochten er zaken veranderen.

Ter info:

  • Parkeren kan naast de school en aan de Constantijn Huygenslaan, of op loopafstand bij Winkelcentrum Stadsdennen.
  • Voor de school is een Kiss en Ride strook, daar mag u niet parkeren!
  • Wij als Contactcommissie hopen weer op een mooie wandeldag en goede, gezellige wandelgesprekken!