Bericht voor de kinderen #16

Ha lieve kinderen, hebben jullie nog lekker vakantie?
De makers van de kindernevendienst hebben heerlijk genoten van 1 week vakantie.

Na 1 weekje vakantie is de digitale kindernevendienst weer terug. Dit keer gaat het verhaal over Jezus die ons vanaf de berg een paar dingen wil leren.

In het verhaal zit weer een proefje.
Het is een illustratie bij het verhaal van deze zondag.
Ook zit er weer een kleurplaat en een mooie puzzel bij.
Onder de inzendingen van de afgelopen 3 weken gaan we volgende week weer een boek verloten. Doe je weer mee?

Werkjes van deze week

• Werkje: Die kun je hier downloaden.
    Stuur je een foto van je werkje. De instructie vindt je in het verhaal
  • Puzzel 1: Deze kun je hier downloaden.
    Stuur je de oplossing naar ons op?
  • Puzzel 2: Deze kun je hier downloaden.
    Stuur je de oplossing naar ons op?

Stuur dan de oplossing of een foto van je kleurplaat naar jwt@hervormdnunspeet.nl.

Als jullie nu ook bezig gaan met bouwen, tekenen of kleuren sturen jullie dan een foto of filmpje?
Doe dat naar jwt@hervormdnunspeet.nl. Foto’s en videos kun je ook uploaden via https://www.hervormdnunspeet.nl/jwt.

Heb jij nou mensen waar je graag voor wilt laten bidden. Of wil je gewoon iets tegen ons vertellen? Stuur maar een mailtje naar jwt@hervormdnunspeet.nl.

Namens het JWT van de Dorpskerk,
Inge den Boef en Jennita van den Berg

Hoe nu verder?

Per 1 september stopt de digitale kindernevendienst in de huidige vorm.
Hoe we verder gaan weten we op dit moment nog niet.

In de komende weken gaan we kijken hoe de kindernevendienst verder vorm moet gaan krijgen. Dit ook omdat langzamerhand de gewone kerkdiensten weer bezocht kunnen worden.