Deel het geloof in Oost-Europa

Stichting HOE (Hulp Oost-Europa) wil graag gemeenteopbouw in Oost-Europa stimuleren. God werkt in deze wereld door Zijn Geest. Zijn gemeente wordt daarbij ingeschakeld, zowel hier als in Oost-Europa. Wij mogen christelijke gemeenten in Oost-Europa helpen bij het opzetten van activiteiten en projecten. In afhankelijkheid van Hem geven we daaraan gestalte door in middelen en kennis te faciliteren.

Evangelist en voorganger Aleksandar Subotin uit Servië deelde een getuigenis hoe ‘Gedeeld Geloof’ er in de praktijk uitziet en die willen we u niet onthouden: “We zien momenteel echt Gods hand en hoe Hij voor ons zorgt. Mensen delen getuigenissen over hoe God voorziet.” Een zuster uit zijn gemeente getuigde over het werk van God in haar leven: “Ik ben mijn baan kwijtgeraakt. Ik heb geen inkomen en dus geen geld om te leven en de rekeningen te betalen. Eerst was ik gestrest over wat er zou gebeuren en hoe dingen nu door konden gaan. Maar ik ging naar mijn Heere en bad. Ik dacht: ‘Wat is mijn grootste nood: geld, gezondheid, mijn huis of …?’ Deze vraag was zo dringend in mij, dat ik ervoer dat ik de stem van God hoorde: “Wat is je grootste nood?” Ik begon te huilen: “Heere, U bent mijn grootste nood, U en Uw Koninkrijk.” Ik was zo blij om te weten van Zijn genade en liefde voor mij. Hij zal voor mij zorgen. Dagen gaan voorbij en ik heb geen werk, maar toch heb ik eten en kan ik de rekeningen betalen. Ik ben blij en vind vreugde in de Heere. Hij zorgt voor mij. Prijs de Heer.”

Zo kunnen we elkaar bemoedigen en bijstaan. Samen zijn we het Lichaam van Christus en we hebben elkaar nodig! Dat we elkaar nodig hebben, kunnen we als stichting HOE ook beamen. In februari startten we de campagne ‘Gedeeld Geloof’. Ondertussen is al het prachtige bedrag van € 20.660 voor projecten rondom Gedeeld Geloof binnengekomen. Hartelijk dank! Dit jaar is er nog € 93.000 nodig om al de mooie plannen uit te kunnen voeren. Een enorm bedrag, maar mogelijk met uw hulp. Mogen we op u rekenen om dit gat te dichten? Alvast bedankt! Meer informatie: www.stichtinghoe.nl/gedeeldgeloof.

Hartelijke groet,

Allard Selles,

Bureaumanager stichting HOE (Hulp Oost-Europa)