Ds. De Wit stelt zich voor

Zoals eerder bekend is gemaakt, heeft de kerkenraad van wijk Kapel Hulshorst – met instemming van de Algemene Kerkenraad- een beroep uit gebracht op ds. A. de Wit uit Besoyen.

Mijn naam is Arie de Wit en ik ben sinds maart 2015 verbonden aan de hervormde gemeente Besoyen. Ik ben sinds 2005 getrouwd met Corien en we hebben een gezin met drie kinderen.

Voordat ik predikant werd heb ik 15 jaar in het bedrijfsleven gewerkt als project-engineer (technische ontwikkeling van speciale trucks). Daarnaast heb ik de opleiding theologie gevolgd en vervolgens ook 2,5 jaar pastoraal werk gedaan in de hervormde gemeente van IJsselstein.

——————————————————————————————————————-Een blijk van betrokkenheid tonen? Dat kan via:

· een kaartje naar Hollandsestraat 7, 5141 HG Waalwijk

· per e-mail