Evolutie… of toch schepping?!

Worstel jij ook wel eens met de vraag hoe je je moet verweren tegen mensen die geloven in de evolutietheorie? En die jouw geloof in een schepping maar achterhaald en achterlijk vinden? Of begin je al denkend soms zelf ook te twijfelen?

Kom dan 16 oktober naar de Christelijk Gereformeerde Dorpskerk waar Jan Rein de Wit (hoofdredacteur van het christelijk jongerenblad Weet) ons laat zien dat zowel schepping als evolutie op geloof gebaseerd zijn. Het ene geloof is wonderlijk, het andere onmogelijk. Toch hebben beide geloven alles te maken met hoe wetenschap werkt.
Wil je weten hoe je kiezen kunt? Kom dan naar deze avond.

Wanneer: dinsdag 16 oktober – 19. 30 uur tot circa 21.00 uur
Waar: Christelijk Gererformeerde Dorpskerk, Gruppendelerweg 4, Nunspeet
Wie: de doelgroep is jongelui vanaf 14 jaar (maar ben je jonger en toch geïnteresseerd, van harte welkom)

Wil je alvast wat meer weten over Weet? Kijk op de website of de Facebookpagina en meld je aan. Na afloop krijg je een exemplaar mee van het tijdschrift Weet en is er gelegenheid om nog wat met elkaar te drinken.