Gebedsweek 2019

Van 15 tot 25 januari is de gebedsweek weer in Nunspeet in de Dorpsherberg, Dr. Schutlaan 2. Het thema van dit jaar is ‘Recht voor ogen‘. Een thema waar gerechtigheid centraal staat. De ruimte is 24/7 open.

24/7 prayer is een gebedsvorm waarbij er een week lang zonder onderbrekingen gebeden wordt. Het gebed vindt plaats op één centrale plek (de gebedsruimte) die op een inspirerende manier is ingericht. Muziek, beeld en creatieve opdrachten helpen je om tijd door te brengen in gebed. De hele week is opgedeeld in tijdsloten van een uur. Op een rooster kunnen deelnemers zich inschrijven om een uurtje te komen bidden.

Als hervormde gemeente mogen we ook een aantal uren invullen. Hier zoeken we nog mensen voor. Opgave kan via de jeugdouderlingen Niels van ’t Hul, Leon Balmakers, Herman Timmerman en Gerrit Westerink. Een spontaan bezoek is ook altijd welkom.

In onze kwetsbaarheid mogen we Hem ontmoeten, die ons kracht wil geven. Dit is waar we in gebed met elkaar naar op zoek willen gaan. Meer info is te vinden op 24-7nunspeet.nl.