Marriage course

Deze week heeft de eerste avond van de Marriage Course plaats gevonden. Tien echtparen zijn enthousiast aan deze cursus begonnen. We hopen van harte dat deze cursus aan hun verwachtingen mag beantwoorden. De cursus duurt 8 avonden en is erop gericht om ieder stel (jong of oud) te helpen met het versterken van hun relatie. Om op een opbouwende en praktische manier te werken aan een sterk en gezond huwelijk dat een leven lang duurt.

De cursus biedt een geweldige mogelijkheid om samen, op een leuke manier, meer tijd te besteden aan de belangrijke issues in de eigen relatie. Tijdens de cursus eten de stellen iedere avond samen, luisteren zij naar een inleiding (via een video) en is er daarna tijd om de onderwerpen met z’n tweeën door te praten aan de hand van een werkboek.

Er hebben zich meer echtparen opgegeven dan er geplaatst konden worden. Omdat er inmiddels vier echtparen op de wachtlijst staan, willen we in januari opnieuw een cursus starten. Heb je belangstelling, wacht dan niet te lang met aanmelden! Er kunnen maximaal tien echtparen geplaatst worden.

Voor meer informatie: marriagecourse.nl
Voor aanmelden: marriagecoursenunspeet11@gmail.com