Moms United Group – Sionskerk

Zou je jouw geloof en zaken in het moederschap waar je tegen aanloopt, willen delen met andere moeders? Vrouwen die in dezelfde levensfase zitten als jij, genieten van dezelfde dingen als jij en lopen tegen dezelfde vragen, twijfels en (on)zekerheden aan. Vind je het fijn om elkaar te bemoedigen en ondersteunen? Gewoon omdat moeders dat zo hard nodig hebben en verdienen? Geef je dan nu op voor de M.U.G. Sionskerk.

M.U.G. staat voor Moms United Groups. Dit concept is bedacht door Power To The Mama’s.
Veel moeders hebben behoefte aan een moment waarop je met elkaar je motherhood struggles kunt delen, maar ook over het geloof kunt praten of kunt bidden met elkaar. Maar ja. Hoe, wat, waar en met wie dan?

Hoe werkt het en hoe meld ik mij aan?
We willen in de Sionskerk graag een of meerdere M.U.G. groepen starten. Het gaat hierbij om een groep moeders die, evt. met hun kinderen, met elkaar afspreken en praten onder het genot van hun koffie of thee over het moederschap en de daaraan geloofsgerelateerde onderwerpen. We gebruiken materiaal van Power To The Mama’s en kijken in overleg hoe we dit gaan inzetten. Soms is het wat praktischer (en daardoor makkelijker te bespreken met kids) en soms gaat het meer de diepte in. De ontmoeting zal 1x per maand plaatsvinden op een ochtend (in overleg) en rouleren bij de moeders thuis. Kinderen die nog niet naar school gaan, kunnen gewoon meegenomen worden. Heb je een of meerdere kinderen in de leeftijd van 0 tot +/- 8 jaar en lijkt je het ook leuk om mee te doen? Geef je dan nu op! Ook als je graag meer informatie wilt, kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Laura Rouvoet – e-mail / T 06 13 74 34 93
Géke Hop – e-mail / T 06 48 14 27 23