Opbrengst Heleboeldag

Wij zijn verheugd je te kunnen meedelen dat de opbrengst van de Heleboeldag van 13 juli een bedrag van ruim € 13.000 heeft opgeleverd. Het afgelopen jaar is er ook weer volop oud ijzer ingezameld, hiermee hebben wij een bedrag van € 14.000 weten op te halen. Dit maakt dat de totale opbrengst van het afgelopen jaar maar liefst € 27.000,- bedraagt! Alle genoemde bedragen zijn na aftrek van alle kosten.

Graag willen wij iedereen bedanken die hier een steentje aan heeft bijgedragen, maar bovenal onze Heere, die alles mogelijk maakt en ons dag aan dag steunt en kracht geeft.

Dit jaar hebben we besloten naast de bestaande vijf vaste doelen een extra doel financieel te ondersteunen. Dit zesde doel is een maatschappelijk verantwoord doel dat niet direct binding met de kerk heeft, maar wel in overeenstemming is met het gedachtegoed van de kerk. Dit jaar gaat de bijdrage naar de Stichting Present Nunspeet. De overige vijf doelen zijn het Jaffaproject van David Portovicz, Stichting AMCHA (‘Jouw Volk’), JV NIEK (aanschaf decor jaarfeest), Kapel Hulshorst voor de aanschaf van meubilair en naar het zendingswerk.