Opening Winterwerk

Wat zijn jouw plannen de komende tijd? Een nieuwe studie of een nieuwe baan? Een andere klas of toch vertrouwd elke dag naar kantoor? Een nieuwe hobby of een nieuw sportteam? Misschien gaat alles gewoon door zoals anders en verandert er niet zo veel voor je.

In de kerk zijn we ook weer ‘gewoon’ een nieuw winterseizoen met winterwerk gestart. Niet vanuit de gewoonte, omdat we het elk jaar zo doen. Nee, we mogen een winterseizoen houden waarin we bezig mogen zijn met God, Jezus, de Heilige Geest en de bijbel. En natuurlijk het omzien naar elkaar. Om te groeien in geloof. Om een fundament te bouwen en te verstevigen van waaruit we mogen leven. Een levende relatie te hebben met Jezus, en het Woord tot ons te nemen. En dit toe te passen, elke dag van ons leven. Jong of wat ouder.

Laat je uitdagen en neem deel aan één of meerdere activiteiten in het komende seizoen. Het gaat je leven veranderen als jij in contact blijft staan met onze Heer.

We zijn in de kerk gezegend dat we dit kunnen doen door de verschillende programma’s zoals kringwerk, clubwerk, catechisaties, kindernevendiensten, kinderoppas, ouderbezoekwerk, geloofsopvoeding enz.

Dit alles is mede mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers die klaar staan om je te ontvangen, met je de diepte in te gaan en samen met je willen oplopen.

We vinden jou te kostbaar om al dit mooie werk niet aan te bieden. Maak er gebruik van. De keuze is aan jou.

Henry Noordmans, centrale jeugdouderling