Outreach

Dit jaar wordt voor de derde keer de Outreach op de Veluwe georganiseerd. Van 18 t/m 25 augustus willen we uitreiken. Dat doen we door middel van verschillende activiteiten. Zo zullen we op straat evangeliseren en muziek maken, langs gaan bij eenzamen en ouderen, gratis koffie uitdelen in de zogeheten Outreach Cafés, Jezus vieren tijdens de Jesus Celebration en nog veel meer.

Dit jaar houden we Outreach in vijf plaatsen: Nunspeet, Elburg, Harderwijk, Elspeet en ’t Harde. Elk dorp bepaalt zijn eigen activiteiten, maar we zijn wel één team. De centrale plaats is Nunspeet. Hier zullen we elke ochtend een bijeenkomst hebben waarin wij God aanbidden en naar Hem zoeken in Zijn woord. Na deze bijeenkomst zullen we met het hele team eten. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om in Nunspeet te overnachten en verzorgen wij ook een ontbijt en diner.

Het doel van de Outreach is om de liefde van Jezus te laten zien. Dit kunnen wij niet alleen, maar wij hebben God daar voor nodig. Daarom is de Outreach gebouwd op gebed en aanbidding. In alles wat we doen staan deze twee punten centraal. Zo willen we de Outreach volledig in Gods hand leggen.

We hebben een groot team nodig. Er komen mensen vanuit verschillende plekken over de wereld naar Nederland toe om ons te helpen. Het principe geldt dat hoe meer mensen ons team komen versterken, hoe meer wij kunnen doen. Daarom willen wij u vragen om mee te doen met Outreach. U kunt zich aanmelden via de site, voor vragen kunt u mailen. Mocht u niet de hele week mee kunnen doen, dan mag u altijd aansluiten bij programma-onderdelen. Deze zijn tegen die tijd te vinden op de website en op de Facebookpagina van Outreach Veluwe.