Pianist gezocht voor koor Let's Unite

Hallo allemaal,

Wij zijn het Christelijk Jongerenkoor Let’s Unite uit Nunspeet. Ons koor bestaat uit ongeveer 30 enthousiaste leden. Een paar keer per jaar treden wij op tijdens kerkdiensten en eens in de zoveel tijd geven wij een concert.

Op dit moment hebben wij een vaste pianist, maar mocht hij (onverwachts) niet kunnen, hebben wij iemand nodig die dan met ons koor mee wil spelen. Het houdt dan in dat je minimaal één keer met het koor repeteert op een kooravond en bij het optreden aanwezig bent.

Wat zoeken wij dan precies? Wij zoeken een jongere in de leeftijd van 18-35 jaar die het leuk vindt om God groot te maken door piano te spelen bij een enthousiast en gezellig koor. Uiteraard krijg je hier een vergoeding voor.

Mocht jij diegene zijn die wij zoeken of ken jij iemand die hier helemaal geschikt voor is? Laat het ons weten via ons mailadres.

Mocht het jou leuk lijken, maar weet je het nog niet helemaal zeker? Kom gerust eens langs bij een van onze repetitieavonden. Elke dinsdagavond zijn wij tussen 20.05 uur en 22.05 uur te vinden in de Sionskerk te Nunspeet (met uitzondering van vakanties).

Hopelijk tot snel!

Groetjes van het bestuur van Let’s Unite