Praktische info openluchtdiensten Sionskerk

Praktische info openluchtdiensten
• Alle coronaregels blijven van toepassing: thuis blijven bij klachten, anderhalve meter afstand op het hele terrein, gezondheidscheck en handen wassen bij aankomst.
• Het verzoek is om zo veel mogelijk met de fiets te komen.
• De mensen met de hesjes zorgen ervoor dat alles voor en na de dienst veilig verloopt. Van belang om hun aanwijzingen goed op te volgen. Heb je vragen, meld je bij hen.
• Bij warm, zonnig weer is het prettig een zonnebril, wat water en eventueel iets mee te nemen waar je schaduw van hebt, bijvoorbeeld een petje of een zonnehoed.
• Om de toegang tot het terrein goed te coördineren zijn twee instroommomenten gemaakt – graag rekening houden met de aangepaste tijden:
-Voor de mensen met eerste letter STRAATnaam A-J – aankomst tussen 8.55 en 9.10 uur
-Voor de mensen met eerste letter STRAATnaam K -Z aankomst tussen 9.10 en 9.25 uur

• Bent u uitgenodigd voor de dienst, maar op het laatste moment toch verhinderd? Geef het uiterlijk zaterdagavond 18.00 uur door via
aanmeldensionskerk@hervormdnunspeet.nl
• Het is mogelijk gebruik te maken van de kinderoppas en/ of de nevendienst. Zie het digitale aanmeldformulier.
• Mocht op zaterdag blijken dat door (weers)omstandigheden de dienst verplaatst moet worden naar de Sionskerk ontvang je daarover in de loop van de dag een mail. In de Sionskerk is plaats voor 100 bezoekers.
• Al aangemeld en iets veranderen? Je kan d.m.v. de link in de bevestigingsmail altijd wijzigingen doorgeven. Wie een taak heeft in de dienst hoeft zich niet aan te melden