Radio Contact: wij zoeken nieuwe medewerkers!

In 1966 begonnen een paar mensen met programma’s maken voor de kerktelefoonluisteraars. Op een zolderkamer! Wie had toen kunnen denken dat er ruim 50 jaar later een professionele studio zou zijn en dat het team is uitgebreid naar 20 medewerkers, die daarbij weer hulp krijgen van een groep gemeenteleden om invulling te geven aan de programma’s.

Met de komst van de nieuwe Wheme, krijgen wij een nieuwe studio. Hiervoor is geld beschikbaar, maar er zijn altijd onvoorziene kosten, waarvoor geld nodig is. Wij bevelen dan ook van harte de collecte bij u aan.

Medewerkers gezocht

Omroepster: samenstellen en presenteren van verzoekplatenprogramma op de maandagavond. Presentatie programma aankondigingen en verzoekplaten op de dinsdagavond.

Technicus: zorgen dat de programma’s goed uitgezonden worden en de juiste liederen worden afgespeeld.

Medewerker Kings Kids: een gezellig programma voor kinderen van 4-12 jaar van 3 kwartier, gevuld met verhalen en liedjes. Iemand voor het voorlezen van een boek / korte verhalen. Het wordt uitgezonden op maandag na het verzoekplatenprogramma.

Heb jij belangstelling voor één van de vacatures? Kom vrijblijvend langs of mail voor meer informatie naar radiocontact@hervormdnunspeet.nl