Running Dinner Sionskerk

Noteer alvast in je agenda: vrijdagavond 1 november – Running Dinner
Namens de organisatie van harte welkom!

Het programma:
19.00 uur: Opening Sionskerk
19.15 uur: Voorgerecht
20.30 uur: Hoofdgerecht
22.00 uur: Nagerecht

Opgeven kan tot en met 23 oktober. Stuur een e-mail naar rdsionskerk@gmail.com om je aan te melden en vermeld of je het voor-, hoofd- of nagerecht wil verzorgen. Het is ook mogelijk om alleen gast te zijn.

Wat is een Running Dinner?
Running Dinner is een initiatief voor en door gemeenteleden, die betrokken zijn bij de wijkgemeente Sionskerk. Elk gerecht van het ‘Running Dinner’ wordt op een ander adres en met een ander gezelschap gegeten. Het is altijd een verrassing met wie je gaat eten en wat je te eten krijgt. We durven inmiddels wel te zeggen dat je aan het eind van de avond leuke ontmoetingen en gesprekken hebt gehad!

Dit jaar willen we Running Dinner iets anders organiseren. We sluiten de avond niet meer gezamenlijk af in de Sionskerk, maar doen dat bij het
nagerecht. Het is de bedoeling dat de gasten niet later dan 23.00 uur
naar huis gaan. We hopen met deze vernieuwde invulling dat we iets
minder uitlopen en wel 3 verschillende ontmoetingen hebben.

Bekijk de uitnodiging