Running Dinner Sionskerk

Noteer alvast in je agenda: vrijdagavond 9 november – Running Dinner
Namens de organisatie van harte welkom!

We willen dit Running Dinner iets anders organiseren. In plaats van het nagerecht willen we met alle deelnemers na het hoofdgerecht samenkomen in de Sionskerk voor een gezamenlijke afsluiting met koffie/thee en wat kleine lekkernijen.
We hopen met deze vernieuwde invulling dat we de avond gezamenlijk kunnen afsluiten, iets minder uitlopen en meer gelegenheid te geven voor degenen die liever alleen gast willen zijn op deze avond.

In het eerstvolgende kerkblad geven we meer uitleg over wat je van deze avond kan verwachten.
Kun je niet wachten ? Aanmelden kan alvast via e-mail.
Geef naast je naam ook je adres en telefoongegevens door en wat je 1e en 2e voorkeur (voorgerecht/ hoofdgerecht/ gast) is.

Twijfel je of het Running Dinner iets voor jou is?
Mogelijk helpt onderstaande ervaring van de deelnemers van het voorjaar.
Vrijdagavond 23 maart heb ik (Gerieke) samen met mijn moeder meegedaan aan het Running Dinner. Het was een hele gezellige avond waarbij we in een ongedwongen sfeer andere mensen uit de gemeente hebben leren kennen. Zelf had ik al eens meegedaan met mijn man en in de weken daarna hadden we meer aanspraak in de kerk en zelfs op het dorp. Zo hebben we via het Running Dinner kennisgemaakt met mensen, waardoor contact leggen in de kerk weer een stapje makkelijker is geworden.
Mijn moeder is sinds een half jaar lid in de Sionskerk en kent, naast haar eigen kinderen, nog niet heel veel mensen in de kerk. Maar alleen naar het Running Dinner is dan toch ook weer een stap. Dus zijn we samen gegaan. Ook deze keer was het weer een hele leuke ervaring en hebben we samen nieuwe mensen leren kennen. Leuke gesprekken, (héél) lekker eten en dat gewoon gezellig bij de mensen thuis. Een fijne manier om de mensen uit de kerk te leren kennen en je daardoor meer thuis te voelen in de gemeente.
Dus ben je nog nooit geweest of denk je dat het niet voor jou is? Ga toch maar eens. Samen met je partner, je ouders, broer, zus, een vriend, buur of nodig iemand uit die alleen is. Het is echt een aanrader. En zie je het niet zitten om zelf te koken en/of een groepje mensen over de vloer te krijgen? Mijn moeder en ik waren deze keer gewoon gast, dus konden overal zo aanschuiven.

De collecte (ruim € 155,-) van het Running Dinner van het voorjaar is gegaan naar de christengemeente in Athene. Een aantal van hun gemeenteleden zijn in het voorjaar op bezoek geweest in Nunspeet en een aantal gemeenteleden hebben regelmatig contact met deze gemeente.