Openluchtdienst Sionskerk zomer 2022

Van zondag 3 juli tot en met zondag 4 september om 09.30 uur houden we openluchtdiensten bij de IJsboerderij Bonestroo. De aangepaste aanvangstijd houdt mede verband met het verzoek van de Christelijke Gereformeerde Kerk “Ichthus” om aansluitend aan de dienst hun eigen openluchtdienst te houden. We zijn de familie Bonestroo erkentelijk en dankbaar voor het feit dat zij onze gemeente ook dit jaar gedurende een aantal zondagen op hun terrein willen ontvangen.

Locatie: IJsboerderij Bonestroo, Oude Molenweg 15, Doornspijk.

Op deze pagina houden we u op de hoogte of deze dienst buiten gehouden gaat worden. Mocht het weerbericht onbestendig zijn, dan besluiten we uiterlijk op de zondagochtend om 08.00 uur of de dienst verplaatst wordt naar het wijkgebouw van de Sionskerk.

HUIDIGE STATUS: de openluchtdienst wordt vandaag om 09.30 uur gehouden.

Ook zal eventuele verplaatsing in de kerkapp worden gedeeld. Hebt u deze nog niet? Download de kerkapp dan nu door te zoeken op “Hervormd Nunspeet” of klik hier