Uitnodiging kampvuuravond in weiland voor jeugd 12-16 jaar

Aanstaande vrijdagavond 2 juli is er kampvuuravond in weiland voor jongeren van 12-16 jaar. Jongeren die volgend jaar naar de middelbare school gaan zijn ook alvast welkom! Voor jeugd uit de 4 wijken Sionskerk, Dorpskerk, Opstandingskerk en Kapel Hulshorst. Vrienden kun je meenemen. Het maakt niet uit van welke kerk, of zonder kerk. We beginnen half 8. De eindtijd is meestal rond 22/23 uur. Bij droog weer kun je buiten blijven slapen tot zaterdagochtend. Neem zelf een luchtbed/matje en slaapzak/ dekbed mee. 

Rond half 10 in de avond eten we een (broodje met) hamburger van de BBQ. Rond 8 uur in de morgen sluiten we af met een ontbijtje. Draag kleding die mag gaan stinken naar rook, vanwege het vuurtje. Draag in het weiland schoenen die vies mogen worden. Neem een warm vest of jas mee, voor als het koud wordt of gaat waaien.

We verblijven aan een weiland aan de Bovenweg. Het is ongeveer een kwartiertje fietsen vanuit Nunspeet richting ’t Harde. Het is meteen het eerste weiland links, nadat je de zijweg Burgemeester Frieswijkweg aan je linkerhand voorbij gefietst bent.

Er is een vrijwillige bijdrage voor eten en drinken van 2 a 4 euro per persoon. Het is vrijwillig. Dus als het niet lukt om te betalen, dan kom je gewoon gratis! 
Meer info? Bel of sms 06-11 111 853. We hopen jullie te zien!
JEUGDCLUB THE SOUND