Update Susan naar Costa Rica

Als thuisfrontcommissie zijn wij dankbaar dat we jullie mogen informeren dat de helft van het benodigde bedrag voor Susans uitzending binnen is. Tegelijk betekent dit dat er nog € 400 per maand (€ 9.600 in totaal voor 24 maanden) nodig is om Susan haar werk te kunnen laten doen in Costa Rica.

Wij en Susan zijn dankbaar voor alle steun, gebed en elke donatie die gedaan is. Het benodigde bedrag kan al gehaald worden als nog 80 mensen besluiten Susan te steunen met €5 per maand. We roepen u vrijmoedig op om erover na te denken om eenmalig of maandelijks een bijdrage te doen, zodat we Susan en YWAM samen kunnen steunen en de teller die in de kerk hangt snel ingekleurd kan worden.

Actiedag 1 juni

Een TFC zou een TFC niet zijn als er geen actiedag georganiseerd wordt. En dat is dus precies wat we gaan doen. Op 1 juni organiseren we samen met iedereen die wil komen helpen een wasserette. Dus is jouw auto, fiets of hond écht aan een wasbeurt toe? Neem het (of hem/haar) mee naar de wasserette bij de Opstandingskerk op 1 juni tussen 10:00 en 14:30 uur. Terwijl je wacht op je schone vervoersmiddel of huisdier, kun je genieten van broodjes, soep en drinken. Een echte WIN-WIN situatie dus. Zien we jou ook op 1 juni?

In de morgendienst van 9 juni zal de uitzending van Susan naar Costa Rica plaatsvinden. Samen mogen we elkaar en Susan bemoedigen en haar met de zegen van God uitzenden. We hopen op een mooie dienst waar we elkaar mogen ontmoeten!