‘Vakantiewoning’ voor Janet gezocht

Janet van Middendorp – die vanuit wijk Sionskerk is uitgezonden naar Ethiopië om daar alfabetiseringswerk te doen – hoopt komende zomer van 19 juni tot 19 augustus in Nederland te mogen gaan genieten van een welverdiende verlofperiode. Zij is nog op zoek naar woonruimte in Nunspeet (of omstreken) voor die periode. Een vergoeding is bespreekbaar.

Bij deze een oproep aan u: Heeft u woonruimte beschikbaar tijdens deze periode of kent u iemand die dat mogelijk heeft? Laat het direct weten aan de TFC van Janet met een berichtje naar tfcjanet@gmail.com of een WhatsApp berichtje naar 06 23 29 60 65. Alvast bedankt voor het meedenken!

Wilt u meer weten over het werk van Janet? Neem eens een kijkje op haar website www.janetvanmiddendorp.nl en schrijf u in voor haar nieuwsbrief. Tijdens haar verlof is ze van 22 juni t/m 6 juli beschikbaar voor bijvoorbeeld een gemeenteavond, koffiemorgen, clubavond, ouderenmiddag, gesprekskring of rondom een kerkdienst. Wilt u haar uitnodigen? Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Anneke Kardol, telefoon 0343 51 24 44 of  via e-mail: akardol@gzb.nl. Daarnaast hoopt Janet u natuurlijk ook gewoon in de kerkdiensten of ergens ‘thuis’ te ontmoeten en te spreken.