Veluwse Zwerftochten

Een flinke wandeltocht voor mannen met onderweg sprekers die bemoedigen om Jezus te volgen. Op 30 september is het weer zover. De voorbereidingen zijn in volle gang.

Tijdens de Veluwse Zwerftocht gaan groepen mannen een flinke wandeltocht maken. Onderweg zijn er enkele sprekers die aan de hand van een stukje uit de Bijbel en een verhaal mannen bemoedigen om Jezus te volgen. Ter ontspanning wordt er ook een spel gedaan. Bij terugkomst op het Zwarte Veldje is er een korte preek van David ten Voorde en zingen we liederen met elkaar. De dag wordt afgesloten met eten en drinken bij een knetterend kampvuur. Het thema is ‘Identiteit’ met als vraag ‘Wie ben ik eigenlijk volgens de Bijbel?’. We hopen dat het – net als de twee vorige edities – een mooie en zonnige dag mag worden.

Wil je verder groeien in je geloof en andere mannen ontmoeten? Meld je dan nu aan via de website of stuur een e-mail. Graag tot ziens!

Hartelijke groeten,

Jan van den Berg, Bert van den Bosch, Heimen Engeltjes, Rijk Haze, Gerrit Haverkamp, Sjaak Mulder, Eric Smit en Alexander Westerbroek