Vrijwilligers gezocht

Heeft u een paar uurtjes per maand over om met iemand iets leuks te doen? Gezellig koffie drinken, een spelletje doen of een stukje wandelen? Dan zijn wij op zoek naar u!

In het bijzonder zijn we op zoek naar maatjes voor mensen met een beginnende vorm van dementie. Wilt u meer weten? Neem contact op met één van de coördinatoren van het maatjesproject.

Contactgegevens Jorine Littel (SWN) en Willyjanne Beelen (Het Venster)
T (0341) 74 54 80 of via de website.

Handige vrijwilligers gezocht!

Sinds 2017 is Het Venster gestart met het verhuren van sleutelkluisjes in de gemeente Nunspeet. Voor het (de)monteren van sleutelkluisjes is Het Venster op zoek naar vrijwilligers die handig zijn en het leuk vinden om iets te betekenen voor een ander. Bent u monteur of timmerman (geweest) of heeft u van uzelf aanleg? Dan zijn wij op zoek naar u!

Wat is de bedoeling?

Aanvragen voor een sleutelkluisje komen bij Het Venster binnen. Een medewerker van Het Venster stemt met u af wanneer u tijd heeft om een sleutelkluisje te monteren of te demonteren. Vervolgens wordt er een afspraak met de aanvrager gemaakt. Als vrijwilliger bevestigt u het kluisje aan de muur, terwijl de medewerker met de aanvrager de benodigde papieren invult. Wanneer er een afmelding binnen komt, haalt u het kluisje weer op. Het plaatsen en het verwijderen van een kluisje is eenvoudig. U wordt door een medewerker van Het Venster hierop ingewerkt.

Het Venster beschikt over goed gereedschap om de sleutelkluisjes te bevestigen. U heeft zelf dus geen gereedschap nodig. Daarnaast kan de Klussenbus gebruikt worden. Lijkt dit u wat? Dan horen wij graag van u! U kunt contact opnemen met Martine Parre, via telefoonnummer 0341-257242 of stuur haar een e-mail.