Zoek de verbinding

Schoenendoosactie

In Polen is een mooi initiatief opgezet, waar wij vanuit een andere kerkelijke gemeente op geattendeerd werden. Mensen van verschillende Poolse kerken hebben namelijk de handen ineengeslagen om kinderen uit weeshuizen en arme gezinnen te verrassen. En wel met een schoenendoos vol leuke en nuttige dingen. Graag willen we, als wijkgemeente Dorpskerk, ons steentje bijdragen aan deze actie.

Hoe werkt het?

Het is de bedoeling dat u een schoenendoos vult met leuke, nuttige en lekkere dingen. Zie voor meer aanwijzingen en tips de flyer onderaan de pagina. De gevulde doos kunt u op D.V. donderdag 23 september ’s avonds inleveren in kerkelijk centrum De Wheme. (Bent u op 23 september verhinderd, laat het ons weten, dan denken wij met u mee over een andere mogelijkheid of komen we de spullen ophalen.) Ook is het mogelijk om deze avond losse spullen in te leveren, die dan door de medewerkers worden verzameld en verdeeld over schoendozen. Doet u mee?

Ontmoeting

Als u een doos komt brengen, bent u van harte welkom om even te blijven. We kunnen elkaar dan,  onder het genot van een kop koffie of iets anders lekkers, ontmoeten. Op deze manier is deze avond tevens een mooie gelegenheid om de verbinding met elkaar te zoeken.

Voor vragen kunt contact opnemen met de onderstaande personen:
Alice Gouman (telefoonnummer: 0341-252230 | 06-55505656)
Peter v.d. Brake (telefoonnummer: 0341-842025 | 06-16805016)
Jako van Veen (telefoonnummer: 0341-258613 | 06-39469849)

Zie voor meer aanwijzingen en tips deze flyer.