Commissie Communicatie

Binnen onze hervormde gemeente is een commissie communicatie actief met het continu stroomlijnen van de communicatie. De juiste communicatie via het juiste middel. We willen voorkomen dat een bericht op zondag wordt afgekondigd, wat net daarvoor op de beamer getoond is en die week ook in de nieuwsbrief heeft gestaan.

Alle informatie die je wilt publiceren, kun je mailen naar redactie@hervormdnunspeet.nl. De commissie zorgt er vervolgens voor dat jouw boodschap op de juiste plek wordt getoond. Ook voor vragen over jouw materiaal kun je naar dit mailadres mailen.

Communicatiemiddelen binnen onze gemeente:

• Website: ideaal communicatiemiddel voor praktisch alle informatie. Er wordt gewerkt aan een afgeschermd deel, waarop je kunt inloggen en allerlei documentatie en gegevens kunt vinden, die enkel voor onze gemeenteleden beschikbaar is.
  • E-mailnieuwsbrief: trigger de gemeenteleden via een kort bericht in de e-mailnieuwsbrief dat doorlinkt naar het complete artikel op de website (op dit moment wordt deze alleen voor wijk Sionskerk verzonden, implementatie in de overige wijken is onder handen).
  • Social media: via de Facebookpagina kunnen we bijzondere diensten, leuke mededelingen, foto’s e.d. eenvoudig publiceren en delen.
  • Kerkblad: communicatiemiddel met vooral bereik onder de wat oudere gemeenteleden.
  • Beamer: voor gebruik ter ondersteuning van de dienst en niet als willekeurig informatiekanaal.
  • Afkondigingen: enkel hoognodige berichten die extra aandacht vragen.

Enkele tips&trics voor het aanleveren van materiaal:

• Tekst graag aanleveren in een Word document.
  • Afbeeldingen als .jpg of .png (let op de kwaliteit van het beeld) en niet geplakt in een Word document.
  • Geef de commissie een klein beetje tijd (2 dagen) voor het plaatsen van de input op de website.
  • Input voor de nieuwsbrief donderdag voor 18.00 uur aanleveren.

Alvast bedankt voor je medewerking.

Commissie Communicatie
Henk Stoel, Marriët de Zwaan, Arie Harteveld, Marit de Zwaan, Marco van der Hoef, Pauline Bronckhorst en Gert van Binsbergen.

Lijkt het je leuk de commissie Communicatie te helpen? Stuur dan een mail aan redactie@hervormdnunspeet.nl