Running Dinner – 19 november 2022

Op D.V. zaterdag 19 november houden wij weer een Running Dinner. Een Running Dinner is een driegangenmenu dat op drie verschillende plekken (bij gemeenteleden thuis) wordt genuttigd. Het is een leuke manier om (nieuwe) gemeenteleden te leren kennen en met elkaar in gesprek te raken.

Iedereen die zich opgeeft eet 2 gangen bij iemand anders en 1 gang bij hem/haar thuis. Denk vooral niet te ingewikkeld over wat u gaat maken, culinaire hoogstandjes zijn echt niet nodig. Denk bijvoorbeeld aan een pan soep, een pan nasi, een ovenschotel, ijs met slagroom of wat u dan ook zelf gemakkelijk of lekker vindt. Het gaat in de eerste plaats om de ontmoeting, niet om het culinaire niveau van het eten. Mocht u zelf geen gasten kunnen ontvangen, neem dan even contact op met de organisatie, wij regelen dan dat u toch mee kunt doen.

Als iedereen zich aangemeld heeft, krijgt u van ons te horen welk gerecht bij u thuis gegeten wordt en op hoeveel gasten u kunt rekenen. We gaan uit van circa 6 mensen per adres. Mocht u een hele duidelijk voorkeur hebben voor een bepaalde gang, dan kunt u dit aangeven tijdens de aanmelding. Het maakt het voor de organisatie makkelijker als u geen voorkeur aangeeft.

Het programma

18.00 uurOpening in de Wheme
18.30 uurVoorgerecht
19.30 uurHoofdgerecht
20.45 uurNagerecht
21.45 uurKoffie in de Wheme

Aanmelden

Gebruik onderstaand formulier om u aan te melden.

Als u zich aangemeld hebt krijg u per mail een bevestiging. Ook ziet u hier een bevestiging dat de aanmelding is verstuurd.

Aantal personen

Voorkeur 1:

Voorkeur 2:


Zoveel als mogelijk zullen we rekening houden met de opgegeven voorkeur.