Startweekend 2022: Enthousiasme Gezocht

In het startweekend van 3 en 4 september 2022 heeft de dorpskerk diverse activiteiten gepland.
Het centrale thema voor dit weekend is Enthousiasme gezocht.
Hieronder vinden jullie alle activiteiten waar je enthousiast van kan raken. We hopen op een gezellige dag als gemeente.

Hieronder een overzicht van alle activiteiten

Belangrijk: Meld je aan.

Omdat we voor de BBQ, het bowlen, het mountainbiken en het bloemschikken van te voren moeten reserveren, is het belangrijk dat iedereen die mee wil doen zich zo snel mogelijk aanmeld.
Mocht je toch verhinderd zijn is afmelden op een later tijdstip geen groot probleem.

Dus meld je aan voordat je op vakantie gaat.

Mountainbiketocht

In 2 groepen gaan we door het bos richting Elspeet. Aan de Hooiweg willen we dan iets eten en drinken.
Tijdens deze stop willen we samen ook nadenken, net als de rest over het Thema van het startweekend:
“Enthousiasme gezocht”

We willen deze tocht starten om 14.00 uur en hopen rond 17.00 uur weer terug te zijn bij “De Wheme” Heb je geen mountainbike en wil je toch mee? Dan gaan we deze weer huren bij Hoegen.
Iedereen die een fiets huurt wordt dan verzocht om 13.30 uur bij de fietsverhuur te zijn, zodat we op tijd kunnen vertrekken.

Workshop Bloemschikken

Voor de mensen die enthousiast een binnenactiviteit willen doen hebben we iemand uitgenodigd die een workshop bloemschikken geeft. In deze workshop is het mogelijk om onder begeleiding een mooi bloemstuk te maken.

Kinderprogramma

Op 3 september is er ook voor de kinderen tot en met 12 jaar iets leuks voor jullie georganiseerd. Samen met de leiding gaan jullie leuke spelletjes doen en werkjes maken die gebruikt zullen worden voor de dienst van zondag.

Bowlen

Ben je 7 jaar of ouder en vindt je naast spelletjes doen en werkjes maken iets actiefs doen leuk en houdt je niet van mountainbiken?
Dan hebben we voor jullie bowlen bedacht. N.a.v. het aantal aanmeldingen reserveren we een aantal banen.

Fietstocht

Voor iedereen die niets met mountainbiken en bloemschikken heeft hebben we een leuke fietstocht uitgezet. Tijdens deze fietstocht is er ook ruimte om na te denken waar we enthousiast de trappers rond laten gaan. Ook voor de deelnemers van de fietstocht gaan we samen nadenken over het thema “Enthousiasme gezocht”.

BBQ

Na alle middagactiviteiten starten we vanaf 17.00 uur met de inloop van de BBQ die we tegen 17.15 willen starten. Bij deze BBQ is er de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en onze enthousiaste verhalen te delen met elkaar.

Voor deze BBQ vragen we een eigen bijdrage van € 5,00 met een maximum van € 30,00 per gezin

Opgeven

Voor alle activiteiten is het prettig als we weten op hoeveel mensen we kunnnen rekenen. Daarom vragen we u om uzelf op te geven voor deze activiteiten, zodat we rekening kunnen houden met onze inkopen.

Dit kan persoonlijk, maar eventueel ook als gezin waarin bij de opmerkingen aanvullende zaken te melden.

Heb je vragen / opmerkingen, mail deze dan naar activiteitendorpskerk@gmail.com. Afmelden kan tot woensdag 31 augustus 17.00 uur

Opgeven activiteiten

Mensen zonder mountainbike kunnen een mountainbike huren. Geef hieronder aan hoeveel mountainbikes er nodig zijn.
Voor iedereen die een mountainbike huurt is het zaak om om 13.30 uur bij Hoegen fietsverhuur deze mountainbike op te halen.

Geef hierbij bij de opmerkingen je leeftijd op. Hier kan dan rekening mee gehouden worden.

Aan het huren van een mountainbike zijn vooralsnog geen extra kosten verbonden

Als het bericht verzonden is wordt er een tekst geplaatst boven dit formulier.