18+ catechese wijk Sionskerk

 

Wat is 18+ catechese?

18+ Catechese vindt plaats in huiselijke kring. Samen gaan we op zoek gaan naar hoe rijk het is om te leven vanuit het geloof in de Here God.

Waarom 18+ catechese?

18+ Catechese is er voor (jong) volwassenen die nog niet toe zijn aan het doen van belijdenis, maar wel graag met anderen praten en discussiëren over thema’s uit de Bijbel.

Wat is verder goed om te weten?

  • De catechese start op dinsdagavond (om de 14 dagen) om 20.15 uur en eindigt om 21.00 uur.
  • De catechese wordt gegeven door Gerben en Marieke Pluim en vindt plaats in hun huis.

Wat wij geloven

Jezus zegt: IK BEN DE WEG, DE WAARHEID EN HET LEVEN (Bijbel, Johannes 14 vers 6)

Is dat niet veel te stellig, te pretentieus? Wie kan dat bewijzen? Wie zou er zoiets van zichzelf durven zeggen?

En toch geloven wij dat dit waar is. Wie Jezus volgt, ontdekt pas echt wat leven is. Want Hij vertelt en laat zien wie God is. Hij meent wat Hij zegt en daarom kun je Hem altijd vertrouwen. Hij heeft het goede met je voor, want Hij houdt van ieder mens.

Wie is Jezus? Hij is de zoon van God. Hij is de persoon in wie God zelf naar deze aarde kwam, ongeveer 2000 jaar geleden. Hij is de Christus, dat betekent “Gezalfde”, want Hij is door God gezonden om het kwaad van deze wereld te dragen en weg te nemen. En er valt nog veel meer over Hem te vertellen, want nooit raken we uitgepraat en uitgezongen van wie Hij is en wat Hij doet. …Lees verder

Van harte welkom!

Welkom op de website van Hervormd Nunspeet voor jou en andere geïnteresseerden; laagdrempelig en uitnodigend van karakter. We zijn erg benieuwd naar je reactie.

Reageer op de site

Één van onze diensten bezoeken?

Bezoek één van de diensten

Copyright 2018 Hervormd Nunspeet