Feest van Verbinding

Op 12 september organiseert de Sionskerk in plaats van de gemeentedag het “Feest van Verbinding”. Een avond in de openlucht met lekker eten, muziek en gezelligheid voor het hele gezin, waar aanbidding en verbinding door ontmoeting centraal staan!

Voor de kinderen is er een springkussen en een reuzesjoelbak! En er kan lekker met een kalfje geknuffeld worden en geitjes worden gevoerd! Ook zal een ijsje niet ontbreken! Toegang is gratis, wel word er een vrijwillige donatie gevraagd voor het werk van Wimjan van den Berg in Denemarken die daar actief is voor Jeugd met een Opdracht en de band van Julian Goedhart.

Inloop vanaf 16.00 uur | Opening en BBQ om 17.00 uur | Concert start om 19.00 uur
Adres: Kolmansweg 91

Registratie verplicht! Aanmelden en meer informatie vind je op deze aanmeldingssite, of bel of app Gerco van Engelen: 06-46 11 52 16.

Wat wij geloven

Jezus zegt: IK BEN DE WEG, DE WAARHEID EN HET LEVEN (Bijbel, Johannes 14 vers 6)

Is dat niet veel te stellig, te pretentieus? Wie kan dat bewijzen? Wie zou er zoiets van zichzelf durven zeggen?

En toch geloven wij dat dit waar is. Wie Jezus volgt, ontdekt pas echt wat leven is. Want Hij vertelt en laat zien wie God is. Hij meent wat Hij zegt en daarom kun je Hem altijd vertrouwen. Hij heeft het goede met je voor, want Hij houdt van ieder mens.

Wie is Jezus? Hij is de zoon van God. Hij is de persoon in wie God zelf naar deze aarde kwam, ongeveer 2000 jaar geleden. Hij is de Christus, dat betekent “Gezalfde”, want Hij is door God gezonden om het kwaad van deze wereld te dragen en weg te nemen. En er valt nog veel meer over Hem te vertellen, want nooit raken we uitgepraat en uitgezongen van wie Hij is en wat Hij doet. …Lees verder

Van harte welkom!

Welkom op de website van Hervormd Nunspeet voor jou en andere geïnteresseerden; laagdrempelig en uitnodigend van karakter. We zijn erg benieuwd naar je reactie.

Reageer op de site

Één van onze diensten bezoeken?

Bezoek één van de diensten

Copyright 2021 Hervormd Nunspeet - Privacy statement - Facebook