Follow Me wijk Sionskerk

Wat is Follow Me?

Follow Me is een vorm van mentorcatechese voor 12- tot 16-jarigen en ontwikkeld door de HGJB. Elke les begint in de kerkzaal met een (powerpoint)presentatie over het onderwerp. Daarna gaan de tieners uiteen in groepjes met een vaste mentor. Iedere mentor eindigt de avond in z’n eigen groepje met gebed.

Waarom Follow Me?

Geloofsthema’s die aansluiten bij de leefwereld van tieners vormen het gespreksonderwerp en worden vanuit bijbels perspectief besproken en doordacht. De onderlinge relatie tussen de tieners, en de relatie van de mentor met de tieners speelt daarbij een belangrijke rol (gesprek in groepjes).

Wat is verder goed om te weten?

  • Follow Me start op dinsdagavond om 19.00 uur en eindigt om 20.00 uur.
  • Dit seizoen is het ook mogelijk om op een andere avond Follow Me te volgen.
  • Voelt uw kind zich beter op het gemak in een kleinere, huiselijkere setting? Ook daar zijn mentoren voor ter beschikking.

Vraag bij ds. Rodenburg naar meer informatie over Follow Me en de varianten.

Wat wij geloven

Jezus zegt: IK BEN DE WEG, DE WAARHEID EN HET LEVEN (Bijbel, Johannes 14 vers 6)

Is dat niet veel te stellig, te pretentieus? Wie kan dat bewijzen? Wie zou er zoiets van zichzelf durven zeggen?

En toch geloven wij dat dit waar is. Wie Jezus volgt, ontdekt pas echt wat leven is. Want Hij vertelt en laat zien wie God is. Hij meent wat Hij zegt en daarom kun je Hem altijd vertrouwen. Hij heeft het goede met je voor, want Hij houdt van ieder mens.

Wie is Jezus? Hij is de zoon van God. Hij is de persoon in wie God zelf naar deze aarde kwam, ongeveer 2000 jaar geleden. Hij is de Christus, dat betekent “Gezalfde”, want Hij is door God gezonden om het kwaad van deze wereld te dragen en weg te nemen. En er valt nog veel meer over Hem te vertellen, want nooit raken we uitgepraat en uitgezongen van wie Hij is en wat Hij doet. …Lees verder

Van harte welkom!

Welkom op de website van Hervormd Nunspeet voor jou en andere geïnteresseerden; laagdrempelig en uitnodigend van karakter. We zijn erg benieuwd naar je reactie.

Reageer op de site

Één van onze diensten bezoeken?

Bezoek één van de diensten

Copyright 2020 Hervormd Nunspeet - Privacy statement - Facebook