Inzameling Heleboeldag

Kom op zaterdag 28 oktober tussen 10 en 12 uur jouw overtollige bruikbare goederen weer inleveren bij de Wheme. Alles is welkom. Behalve matrassen, bankstellen, crt-schermen en kapotte goederen.

Inzameling oud ijzer
Bij de Wheme staat 28 oktober een kar en een medewerker klaar, die graag je oud ijzer in de kar deponeert. Alle soorten oud ijzer zijn welkom, t.w. ijzer, roestvrijstaal, aluminium, koper, lood, zink, accu’s, etc. Wordt jouw verwarmingsketel vervangen, dan willen wij graag de oude ketel van je hebben. Ga je je huis verbouwen, wij willen graag je oud ijzer.

Ben je niet in de gelegenheid of heb je veel oud ijzer, dan komen wij het bij je ophalen. Maak een afspraak door te bellen met Martin Visser, 0341-260061 of Eric Hoff, 06-45714410 of te mailen naar oudijzer@hervormdnunspeet.nl.
Ook in Hulshorst kun je je oud ijzer kwijt Rijk Vos, Adres: Harderwijkerweg 430, tel nr 452595
De opbrengst van het oud ijzer komt geheel ten goede aan de doelen van de Heleboeldag.

Een oproep voor sorteerders
We zijn dringend op zoek naar sorteerders. Wil jij meehelpen ?
Je kunt je telefonisch aanmelden bij Everanda Ax, tel. 06 23 17 81 32 of via mail eenheleboeldag@hervormdnunspeet.nl

Wat wij geloven

Jezus zegt: IK BEN DE WEG, DE WAARHEID EN HET LEVEN (Bijbel, Johannes 14 vers 6)

Is dat niet veel te stellig, te pretentieus? Wie kan dat bewijzen? Wie zou er zoiets van zichzelf durven zeggen?

En toch geloven wij dat dit waar is. Wie Jezus volgt, ontdekt pas echt wat leven is. Want Hij vertelt en laat zien wie God is. Hij meent wat Hij zegt en daarom kun je Hem altijd vertrouwen. Hij heeft het goede met je voor, want Hij houdt van ieder mens.

Wie is Jezus? Hij is de zoon van God. Hij is de persoon in wie God zelf naar deze aarde kwam, ongeveer 2000 jaar geleden. Hij is de Christus, dat betekent “Gezalfde”, want Hij is door God gezonden om het kwaad van deze wereld te dragen en weg te nemen. En er valt nog veel meer over Hem te vertellen, want nooit raken we uitgepraat en uitgezongen van wie Hij is en wat Hij doet. …Lees verder

Van harte welkom!

Welkom op de website van Hervormd Nunspeet voor jou en andere geïnteresseerden; laagdrempelig en uitnodigend van karakter. We zijn erg benieuwd naar je reactie.

Reageer op de site

Één van onze diensten bezoeken?

Bezoek één van de diensten

Copyright 2018 Hervormd Nunspeet