Jeugdclub The Sound

THE SOUND

Ben jij tussen de 12 en 16 jaar en heb je zin in heel veel leuke vrijdagavonden? Dan is onze supergezellige jeugdclub The Sound er voor jou.

We hebben een tof en leerzaam programma, doen te gekke spellen en natuurlijk gaan we elk jaar samen op kamp.

Heb je zin om eens te komen kijken? Bij ons ben je altijd welkom. We hopen je binnenkort te zien!

Waar? De Rank, Prins Bernhardstraat 17 Wanneer? 1x in de 2 weken (niet in vakanties of op feestdagen) Hoe laat? 19.15 inloop – 19.30 start programma / 21.30 einde programma + start chillen / 22.30 afsluiten Meer weten? InstagramFacebook / e-mail / website

Wat wij geloven

Jezus zegt: IK BEN DE WEG, DE WAARHEID EN HET LEVEN (Bijbel, Johannes 14 vers 6)

Is dat niet veel te stellig, te pretentieus? Wie kan dat bewijzen? Wie zou er zoiets van zichzelf durven zeggen?

En toch geloven wij dat dit waar is. Wie Jezus volgt, ontdekt pas echt wat leven is. Want Hij vertelt en laat zien wie God is. Hij meent wat Hij zegt en daarom kun je Hem altijd vertrouwen. Hij heeft het goede met je voor, want Hij houdt van ieder mens.

Wie is Jezus? Hij is de zoon van God. Hij is de persoon in wie God zelf naar deze aarde kwam, ongeveer 2000 jaar geleden. Hij is de Christus, dat betekent “Gezalfde”, want Hij is door God gezonden om het kwaad van deze wereld te dragen en weg te nemen. En er valt nog veel meer over Hem te vertellen, want nooit raken we uitgepraat en uitgezongen van wie Hij is en wat Hij doet. …Lees verder

Van harte welkom!

Welkom op de website van Hervormd Nunspeet voor jou en andere geïnteresseerden; laagdrempelig en uitnodigend van karakter. We zijn erg benieuwd naar je reactie.

Reageer op de site

Één van onze diensten bezoeken?

Bezoek één van de diensten

Copyright 2020 Hervormd Nunspeet - Privacy statement - Facebook