Jeugdvereniging NIEK

JV NIEK bestaat uit een groep enthousiaste jongeren in en rondom de gemeente Nunspeet. Iedere vrijdagavond komen wij bij elkaar om meer te leren over het geloof. Met elkaar zorgen we er altijd voor dat het een leerzame en gezellige vrijdagavond wordt. Als je het leuk vindt mag je zelf een avond voorbereiden of muziek helpen maken! Naast het serieuze gedeelte is er ook altijd tijd voor een spelletje met elkaar of een lekker hapje en drankje voor en na die tijd. De avonden zijn erg afwisselend, zodat er altijd voor iedereen iets leuks en interessants tussen zit.

Kom eens aan op de vrijdagavond, je bent meer dan welkom! Je kunt ons vinden vanaf 20.30 uur in de Wheme.

 

Wat wij geloven

Jezus zegt: IK BEN DE WEG, DE WAARHEID EN HET LEVEN (Bijbel, Johannes 14 vers 6)

Is dat niet veel te stellig, te pretentieus? Wie kan dat bewijzen? Wie zou er zoiets van zichzelf durven zeggen?

En toch geloven wij dat dit waar is. Wie Jezus volgt, ontdekt pas echt wat leven is. Want Hij vertelt en laat zien wie God is. Hij meent wat Hij zegt en daarom kun je Hem altijd vertrouwen. Hij heeft het goede met je voor, want Hij houdt van ieder mens.

Wie is Jezus? Hij is de zoon van God. Hij is de persoon in wie God zelf naar deze aarde kwam, ongeveer 2000 jaar geleden. Hij is de Christus, dat betekent “Gezalfde”, want Hij is door God gezonden om het kwaad van deze wereld te dragen en weg te nemen. En er valt nog veel meer over Hem te vertellen, want nooit raken we uitgepraat en uitgezongen van wie Hij is en wat Hij doet. …Lees verder

Van harte welkom!

Welkom op de website van Hervormd Nunspeet voor jou en andere geïnteresseerden; laagdrempelig en uitnodigend van karakter. We zijn erg benieuwd naar je reactie.

Reageer op de site

Één van onze diensten bezoeken?

Bezoek één van de diensten

Copyright 2021 Hervormd Nunspeet - Privacy statement - Facebook