Laatste ECHO-koffieochtend

Op 19 maart hopen we de laatste ECHO-koffieochtend van dit seizoen te hebben èn sluiten we een periode van 30 jaar koffieochtenden af. Op deze ochtend zal Lennart van der Vegt vertellen over The Buzz van Youth United. Dit rijdend jongerencafé staat iedere week geparkeerd bij middelbare scholen en hangplekken in Harderwijk en omliggende plaatsen.

In The Buzz vinden scholieren een gezellige plek om te kletsen, iets te drinken of een spelletje te spelen. Er wordt een luisterend oor geboden. In de pauze of in een tussenuur komen er tientallen jongeren in The Buzz en wordt er iets getoond van de liefde van God! Er groeien relaties en het vertrouwen van de jongeren wordt gewonnen.

Graag ondersteunen we dit prachtige project voor jongeren. Youth United is onderdeel van de interkerkelijke Stichting Echo en deze stichting heeft het doel kerken toe te rusten en te ondersteunen in het uitvoeren van de Grote Opdracht.

Oud-werkgroepleden zijn van harte uitgenodigd om deze periode af te sluiten met een hapje en drankje.

Plaats van samenkomst is de Sionskerk aan de Treubstraat te Nunspeet en de ochtend begint om 9.30 uur.

Wat wij geloven

Jezus zegt: IK BEN DE WEG, DE WAARHEID EN HET LEVEN (Bijbel, Johannes 14 vers 6)

Is dat niet veel te stellig, te pretentieus? Wie kan dat bewijzen? Wie zou er zoiets van zichzelf durven zeggen?

En toch geloven wij dat dit waar is. Wie Jezus volgt, ontdekt pas echt wat leven is. Want Hij vertelt en laat zien wie God is. Hij meent wat Hij zegt en daarom kun je Hem altijd vertrouwen. Hij heeft het goede met je voor, want Hij houdt van ieder mens.

Wie is Jezus? Hij is de zoon van God. Hij is de persoon in wie God zelf naar deze aarde kwam, ongeveer 2000 jaar geleden. Hij is de Christus, dat betekent “Gezalfde”, want Hij is door God gezonden om het kwaad van deze wereld te dragen en weg te nemen. En er valt nog veel meer over Hem te vertellen, want nooit raken we uitgepraat en uitgezongen van wie Hij is en wat Hij doet. …Lees verder

Van harte welkom!

Welkom op de website van Hervormd Nunspeet voor jou en andere geïnteresseerden; laagdrempelig en uitnodigend van karakter. We zijn erg benieuwd naar je reactie.

Reageer op de site

Één van onze diensten bezoeken?

Bezoek één van de diensten

Copyright 2019 Hervormd Nunspeet - Privacy statement - Facebook