Laatste ECHO-koffieochtend

Op 19 maart hopen we de laatste ECHO-koffieochtend van dit seizoen te hebben èn sluiten we een periode van 30 jaar koffieochtenden af. Op deze ochtend zal Lennart van der Vegt vertellen over The Buzz van Youth United. Dit rijdend jongerencafé staat iedere week geparkeerd bij middelbare scholen en hangplekken in Harderwijk en omliggende plaatsen.

In The Buzz vinden scholieren een gezellige plek om te kletsen, iets te drinken of een spelletje te spelen. Er wordt een luisterend oor geboden. In de pauze of in een tussenuur komen er tientallen jongeren in The Buzz en wordt er iets getoond van de liefde van God! Er groeien relaties en het vertrouwen van de jongeren wordt gewonnen.

Graag ondersteunen we dit prachtige project voor jongeren. Youth United is onderdeel van de interkerkelijke Stichting Echo en deze stichting heeft het doel kerken toe te rusten en te ondersteunen in het uitvoeren van de Grote Opdracht.

Oud-werkgroepleden zijn van harte uitgenodigd om deze periode af te sluiten met een hapje en drankje.

Plaats van samenkomst is de Sionskerk aan de Treubstraat te Nunspeet en de ochtend begint om 9.30 uur.