Lezing gereformeerde bond

Lezing Gereformeerde Bond, afd. Nunspeet/Hulshorst

Op woensdagavond 15 januari wordt de eerste lezing van dit nieuwe jaar gehouden. Voor deze lezing is ds. M. Messemaker uit Nijkerk uitgenodigd. Ds. Messemaker – die ook jaarlijks in onze gemeente voorgaat – is een boeiende spreker. Hij hoopt tijdens deze lezing met ons na te denken over het onderwerp: ‘Gods beloften als pleitgrond’.

In de Bijbel vinden we veel beloften die laten zien hoe goed onze God is. Welke beloften mogen wij gebruiken als pleitgrond en houvast in ons dagelijks leven om deze grote God te leren eren en liefhebben? In onze Heere Jezus Christus komt deze ‘ongekend grote God’ zo onverdiend dichtbij.

Na de overweldigende belangstelling tijdens de lezing van november jl. zijn alle belangstellenden van harte uitgenodigd om deze lezing bij te wonen. Zoals gewoonlijk beginnen we om 19.30 uur in een zaal van ons kerkelijk centrum ‘De Wheme’.

Wat wij geloven

Jezus zegt: IK BEN DE WEG, DE WAARHEID EN HET LEVEN (Bijbel, Johannes 14 vers 6)

Is dat niet veel te stellig, te pretentieus? Wie kan dat bewijzen? Wie zou er zoiets van zichzelf durven zeggen?

En toch geloven wij dat dit waar is. Wie Jezus volgt, ontdekt pas echt wat leven is. Want Hij vertelt en laat zien wie God is. Hij meent wat Hij zegt en daarom kun je Hem altijd vertrouwen. Hij heeft het goede met je voor, want Hij houdt van ieder mens.

Wie is Jezus? Hij is de zoon van God. Hij is de persoon in wie God zelf naar deze aarde kwam, ongeveer 2000 jaar geleden. Hij is de Christus, dat betekent “Gezalfde”, want Hij is door God gezonden om het kwaad van deze wereld te dragen en weg te nemen. En er valt nog veel meer over Hem te vertellen, want nooit raken we uitgepraat en uitgezongen van wie Hij is en wat Hij doet. …Lees verder

Van harte welkom!

Welkom op de website van Hervormd Nunspeet voor jou en andere geïnteresseerden; laagdrempelig en uitnodigend van karakter. We zijn erg benieuwd naar je reactie.

Reageer op de site

Één van onze diensten bezoeken?

Bezoek één van de diensten

Copyright 2020 Hervormd Nunspeet - Privacy statement - Facebook