Lezing Gereformeerde Bond

Door de plaatselijke afdeling van de Gereformeerde Bond worden tijdens de wintermaanden een 5-tal lezingavonden georganiseerd. Deze avonden starten in september en eindigen in maart.

Ze worden gehouden in Kerkelijk Centrum ‘De Wheme’ en beginnen om 19.30 uur.

De sprekers tijdens deze avonden zijn doorgaans predikanten uit de omgeving en de onderwerpen zijn pastoraal en actueel.

Woensdag 26 september 2018 – Ds. G. Herwig, Nunspeet – Het Lam en de antichrist.

Woensdag 17 oktober 2018 – Dr. W. Verboom, Harderwijk – Met hart en ziel geloven.

Woensdag 14 november2018 – Ds. M.K. de Wilde, Nijkerk – De betekenis van de ‘gereformeerde’ belijdenis vandaag.

Woensdag 16 januari 2019 – Ds. A.L. van Zwet, Putten – Leven als christen in de eindtijd.

Woensdag 6 maart 2019 – Ds. P.D.J. Buijs, Nunspeet – De wederkomst van Christus.

We zien uit naar uw komst want de avonden zijn voor iedereen toegankelijk, lid of geen lid.

Koffie en thee zijn gratis. Aan het eind van de avond is er een collecte om de gemaakte kosten te dekken. Contactpersoon namens het bestuur: Dhr. C.L. van Gameren, Oenenburgweg 10, 8072 GL Nunspeet, tel. 0341-262490.