Lustrumconcert Classic Night Concerten

Op D.V. 24 november wordt het eerste lustrumconcert van het concept Classic Night Concerten uitgevoerd in de Dorpskerk. Voor de pauze wordt Psalm 42 van F. Mendelssohn uitgevoerd door het klassiek vocaal ensemble Annemarie & The Pilgrims Voices, begeleid door het professionele begeleidingsensemble Passione en na de pauze de prachtige kerstcantate Emmanuel God with us. De kerstcantate is licht-klassieke muziek van de bekende Amerikaanse componist L. Larson en is samengesteld uit oude en nieuwe kerst- en adventsliederen, aan elkaar verbonden door verteller dominee W.N. Middelkoop. In deze kerstcantate kunt u ook genieten van een gastoptreden van jeugdensemble The Young Pilgrim uit Nunspeet. Alle niet Nederlandse teksten staan vertaald in het programmaboekje en kunt u dus meelezen.

Leden van de Hervormde Gemeente Nunspeet kunnen de kaarten met korting aanschaffen bij het kerkelijk bureau: € 10,- (i.p.v. € 12.50 in de voorverkoop). Naast prachtige muziek kunt genieten van een gratis consumptie met wat lekkers in de pauze en een hapje en drankje na het concert.

De zaal is open om 19.30 uur en de avond begint om 20.00 uur.

Van harte welkom!

Wat wij geloven

Jezus zegt: IK BEN DE WEG, DE WAARHEID EN HET LEVEN (Bijbel, Johannes 14 vers 6)

Is dat niet veel te stellig, te pretentieus? Wie kan dat bewijzen? Wie zou er zoiets van zichzelf durven zeggen?

En toch geloven wij dat dit waar is. Wie Jezus volgt, ontdekt pas echt wat leven is. Want Hij vertelt en laat zien wie God is. Hij meent wat Hij zegt en daarom kun je Hem altijd vertrouwen. Hij heeft het goede met je voor, want Hij houdt van ieder mens.

Wie is Jezus? Hij is de zoon van God. Hij is de persoon in wie God zelf naar deze aarde kwam, ongeveer 2000 jaar geleden. Hij is de Christus, dat betekent “Gezalfde”, want Hij is door God gezonden om het kwaad van deze wereld te dragen en weg te nemen. En er valt nog veel meer over Hem te vertellen, want nooit raken we uitgepraat en uitgezongen van wie Hij is en wat Hij doet. …Lees verder

Van harte welkom!

Welkom op de website van Hervormd Nunspeet voor jou en andere geïnteresseerden; laagdrempelig en uitnodigend van karakter. We zijn erg benieuwd naar je reactie.

Reageer op de site

Één van onze diensten bezoeken?

Bezoek één van de diensten

Copyright 2019 Hervormd Nunspeet - Privacy statement - Facebook