Lustrumconcert Classic Night Concerten

Op D.V. 24 november wordt het eerste lustrumconcert van het concept Classic Night Concerten uitgevoerd in de Dorpskerk. Voor de pauze wordt Psalm 42 van F. Mendelssohn uitgevoerd door het klassiek vocaal ensemble Annemarie & The Pilgrims Voices, begeleid door het professionele begeleidingsensemble Passione en na de pauze de prachtige kerstcantate Emmanuel God with us. De kerstcantate is licht-klassieke muziek van de bekende Amerikaanse componist L. Larson en is samengesteld uit oude en nieuwe kerst- en adventsliederen, aan elkaar verbonden door verteller dominee W.N. Middelkoop. In deze kerstcantate kunt u ook genieten van een gastoptreden van jeugdensemble The Young Pilgrim uit Nunspeet. Alle niet Nederlandse teksten staan vertaald in het programmaboekje en kunt u dus meelezen.

Leden van de Hervormde Gemeente Nunspeet kunnen de kaarten met korting aanschaffen bij het kerkelijk bureau: € 10,- (i.p.v. € 12.50 in de voorverkoop). Naast prachtige muziek kunt genieten van een gratis consumptie met wat lekkers in de pauze en een hapje en drankje na het concert.

De zaal is open om 19.30 uur en de avond begint om 20.00 uur.